Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Yoga en lichamelijke oefeningen zijn op dit moment essentieel voor je welzijn, innerlijke rust en je spirituele groei.

Raye

Je voelt een sterke drang om je bezig te gaan houden met yoga of andere vormen van lichamelijke oefeningen en deze kaart dient als een bevestiging daarvan. Lichamelijke beweging is een voorwaarde om je dromen, wensen en intenties te verwezenlijken. Het geeft jou de energie en de vitaliteit die je zal helpen om nieuwe projecten te beginnen en af te maken. Het maakt de weg vrij voor nieuwe creatieve ideeën. En yoga reinigt en versterkt alle chakra's zodat je de begeleiding van ons Engelen luid en duidelijk zult horen. Yoga helpt je ook om je onrustige gedachten tot stilstand te brengen, zodat je kunt mediteren en je innerlijke stem zult horen.

Hoewel je yoga of lichamelijke oefeningen misschien wat te veel van het goede vindt zal ik je helpen om je weg te banen. Als je het aan mij vraagt zal ik je helpen om een voor jou op maat gemaakt oefenprogramma te vinden dat bij jouw agenda, interessesfeer en fitnessniveau past. Je zult deze begeleiding ontvangen in de vorm van herhalende gedachten en gevoelens en ook door informatie over yoga of andere lichaelijke oefeningen die 'zomaar' op je pad komen. Ik weet dat je het heel druk hebt, maar ik beloof je dat je na de oefeningen veel meer energie hebt en dat zal dan blijken uit het feit dat je meer werkbare uren in een dag hebt.