Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Je kinderen in de Hemel en op Aarde zijn gelukkig en er wordt goed voor ze gezorgd door God en de Engelen.

Opal

Je bezorgdheid om je kinderen zijn als gebeden hier in de Hemel ontvangen. We begrijpen wel dat je bezorgd bent, dus omringen wij de lichamen en de zielen van je kinderen met onze liefdevolle zorg. Dit is een tijd voor jou om je kinderen aan God toe te vertrouwen en te beseffen dat de Schepper hun ware ouder is. God is pure liefde, zonder oordeel of boosheid. Hij zou jou of je kinderen nooit in de steek laten - dat zou hij nooit willen!

Als een van de Beschermengelen van je kinderen waak ik voortdurend over ze. Ik trek nooit mijn wakend oog van hen terug, want als ik naar je kinderen kijk zie ik hun Goddellijke Licht. Ik zie dat ze in werkelijkheid volmaakt, goed en onschuldig zijn. Ik vraag je om je kinderen door mijn ogen te zien, hetgeen ze zal helpen om hun liefde en licht volledig tot uitdrukking te brengen. Ik heb je lief, ik heb je kinderen lief en je kinderen houden van jou!