Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Ja, het is de juiste tijd om iets nieuws te ondernemen. Er volgt een gunstig effect vanuit je positieve verwachtingen.

Isabella

In antwoord op je vraag: Ja, deze situatie is geheel wat je er van gehoopt had dat hij zou zijn. Het is nog steeds een goed idee om je ogen open te houden en de Engelen voortdurend om assistentie te vragen. Zelfs de meest ideale situaties moeten af en toe bijgesteld worden. Hoe dan ook, wij Engelen voorzien dat alles door deze beslissing soepel zal verlopen.

De kans van slagen is zelfs heel gunstig omdat de juiste tijd nu voor je is aangebroken. Diverse stukjes van de puzzel zijn nu op de goede plek terecht gekomen. Je hebt ook een aantal waardevolle lessen gekregen die je er op voorbereid hebben. Je geduld werpt zijn vruchten af en nu is de tijd gekomen ze te oogsten. Neem ferme stappen, terwijl je luistert naar de wijze leiding van je hart zodat je onbevreesd kunt verdergaan.