Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Op dit moment kun je niets doen. Wacht of kijk naar alternatieve mogelijkheden. Vraag de Engelen om hulp en begeleiding om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Desirée

Er is een bepaalde reden waarom je het Universum over deze situatie hebt geraadpleegd. In je hart wist je wel dat er iets niet in orde was. Ik ben er om je te helpen vertrouwen te hebben in de wijsheid van je hart. Hoewel het heel romantisch lijkt om zonder te kijken in het diepe te springen, is deze situatie aan de andere kant te rechtvaardigen. Omdat ik een van je Beschermengelen ben is jouw geluk mijn belangrijkste missie. Deze situatie zoals hij op dit moment is, zal je niet het geluk brengen waar je naar op zoek bent.

Er zijn nog andere mogelijkheden voor je beschikbaar. De ene is om te wachten. Dit zal je inzicht zeker vergroten omdat je meer informatie krijgt of omdat er iets beters op je weg komt. Ten tweede kun je ook doorgaan met de huidige situatie. Je hebt zeker de vrije wil om dat te doen. Ik verzeker je dat ik bij je blijf of je je wat van mijn waarschuwingen aantrekt of niet. Als je in een situatie terechtkomt waarbij je mijn redding nodig hebt, zal ik er zijn met mijn onvoorwaardelijke liefde! Elke keer dat je naar mij luistert - en ook als je dat niet doet - zul je groeien en leren.