Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Wanneer je heel goed voor jezelf zorgt, zal iedereen in je omgeving hier profijt van hebben. Geef jezelf vandaag een ontspannende behandeling cadeau, zoals een massage, een warm bad met zeezout of ga naar de pedicure.

Bethany

Je bent van nature een gever en het Universum heeft je daarvoor innig lief. Nu is de tijd aangebroken om jezelf iets te geven. Ik help je om je lichaam spiritueel te openen door middel van ontspanning. Zo zie je dat ontspannen ook daar goed voor is!

Hoe meer je mij en de andere Engelen toestaat om je iets te geven, des te meer zal jij in staat zijn om iets aan andere mensen te geven. Jouw ziel smeekte om wat meer rust en ontspanning. Je bent altijd maar aan het werk en in de weer met de belangen van een heleboel andere mensen. Nu is de tijd aaogebroken voor je beloning. Dit is een bevel vanuit het Universum: zorg heel goed voor jezelf en laat je niet afleiden van deze uiterst belangrijke missie. Onderneem nu gelijk stappen om tijd vtij te maken voor je ontspanning. Je zult je dan veel gelukkiger voelen en meer innerlijke vrede ervaren, en dat zal ten goede komen aan alle mensen in jouw leven.