Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Je maakt nu een hoge vlucht, wat er voor anderen misschien wat bedreigend uit ziet. Daal echter niet af, want ze zullen al snel door jou geïnspireerd worden.

Aurora

Je intenties hebben een opwaartse werking in je leven gecreëerd. Er komen nog meer nieuwe gunstige gelegenheden op je weg en je innerlijke en uiterlijke zelf straalt deze positieve groei uit. Je maakt je misschien zorgen dat andere mensen misschien wel jaloers op je huidige en toekomstige succes zullen zijn, zodat je op heel subtiele wijze over wat je bereikt hebt zult praten. Je maakt je misschien ook zorgen over de toekomst, over waar je nieuwe weg je naar toe zal leiden. Je wilt graag dat je in de toekomst ook succes zult hebben.

Ik ben er om je te helpen plezier te hebben in het hier en nu en de voortgang van je nieuwe ontdekkingsreis. Vertrouw er maar op dat elk moment voor zichzelf zorgt. Het Universum heeft altijd al voor je gezorgd en zal dat altijd blijven doen. Vraag mij maar om je te helpen geconcentreerd te blijven in het hier en nu en laat de gewoonte om je over allerlei zaken druk te maken los, zodat je plezier hebt in je gaven. Dankbaarheid is heel essentieel op dit moment... om een hoogvlieger te zijn en te blijven.