Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 ZIEL

Je bent met een doel naar deze aarde gekomen. Je mag je weer herinneren wie je bent. Ergens voel je onrust en je weet heel veel. Zonder woorden weet jij hoe de lijnen van ieder mens in elkaar zitten. Soms heb je het gevoel dat niets je meer raakt. Dat komt doordat jouw ziel alles al een keer heeft meegemaakt. Je herkent het verdriet wel, maar je kunt deze herkenning ook gebruiken in jouw hulp naar anderen. Ga in ieder geval niet twijfelen aan jezelf en probeer deze twijfel uit te bannen. Jij bent op een punt gekomen dat je mag vertrouwen dat jij je doel zult bereiken. Het is nu tijd om eens te kijken wat jou echt raakt, of waarover je meer zou willen weten. Als je hier achter komt, zul je ervaren dat je dan een deel van jezelf naar een hoger bewustzijn brengt, waardoor jij in staat bent een licht te zijn voor andere mensen. Zou je kunnen magnetiseren, of zou jij jouw ervaringen kunnen delen in een meditatiegroep?

Meditatie

Ga met je aandacht naar de plek tussen je ogen en hul jezelf in de kleur lila of indigo. Probeer eens jouw complete ziel te visualiseren en vraag aan de wijsheid van jouw ziel wat er op dit moment van jou wordt verwacht. Het antwoord hoeft niet meteen te komen. Dit kan je ook in de loop van de tijd duidelijk worden door de dingen die op je pad komen.