Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

  WIJSHEID

In de aura van ieder mens zit alle informatie die men door de eeuwen heen heeft opgebouwd. De aura om jou heen biedt jou dus de mogelijkheid deze informatie te decoderen. In de aura zit jouw complete ziel en dus ook alles wat je voor dit leven al hebt meegemaakt en nog mee zult maken. Je kunt haar zien als codeboodschappen die gedecodeerd kunnen worden op het moment dat jij spiritueel en emotioneel groeit. Op dit moment zit jij met allerlei vragen die je niet direct kunt beantwoorden. Toch heb jij het gevoel dat je al deze vragen al een keer hebt gehad en hier ook het antwoord op weet. Je mag dan nu de wijsheid van jouw aura aanspreken.

Meditatie

Richt je aandacht op je kruin en hul jezelf in de kleur paars. Probeer een piramide te visualiseren. Deze piramide is jouw wijsheidscentrum en betekent een top. Richt je op de top van de piramide en je zult de antwoorden op elke vraag die je hebt in energievorm krijgen. Als jij je openstelt zal jouw persoonlijke gids deze informatie decoderen en je de gegevens aanreiken in de taal die jij kent.