Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 VERTROUWEN

Jij hebt vertrouwen in je kwaliteiten en mogelijkheden. Je barst van de energie en probeert deze energieke houding over te dragen op anderen. Pas ervoor op dat je dit niet op een al te agressieve manier doet. Mensen zullen jou dan door je dominante houding eerder van zich afstoten.

Hou zoveel mogelijk energie bij jezelf. Je bedoelt het goed, maar een ander begrijpt de manier waarop je iets zegt niet goed. Probeer ze niet te overtuigen.

Dit vertrouwen in jezelf vergroot zich door zo stil mogelijk te zijn, door goed om je heen te kijken en vooral te luisteren. Door te luisteren weet jij ook hoe een ander denkt en leer je op welke manier je deze persoon het beste kunt benaderen met jouw inzichten. Houd meningen voor je en jouw inzicht zal alleen maar groeien.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je stuit en hul jezelf in de kleur rood. De rode kleur leidt je energie in goede banen. Overtollige energie wordt afgevoerd via je stuit (via je grondkoord naar het middelpunt van de aarde), of als je dat fijner vindt, via je voeten (door wortels die vanuit je voeten de aarde ingaan). Tegelijkertijd komt er nieuwe zuivere energie naar je toe die je rust zal geven om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen.