Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 VERLANGEN

Je hebt veel behoefte aan rust, kalmte en een warm nest. Je bent erg standvastig en verknocht aan alle dingen die je bezit. Toch zijn er veel innerlijke spanningen voelbaar. Dit komt waarschijnlijk doordat je beperkingen voelt, of dat je dwangmatig jouw situatie onder controle houdt om de rust te bewaren. Jij lijdt onder oneerlijkheid en hebt het gevoel dat jij je aanpast aan anderen om maar niemand op zijn tenen te trappen. Probeer eens uit te zoeken wat je vanuit het hier en nu verlangt.

Waar komen al deze innerlijke spanningen vandaan? Om de rust weer te laten terugkeren is het van belang je houding ten opzichte van jezelf bij te stellen.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je onderbuik en hul jezelf in de kleur oranje. Probeer een bol van oranje licht te visualiseren. In dit licht zitten alle mensen die in jouw buurt leven. Hoeveel energie blijft er nog voor jezelf over, hoeveel levensruimte heb jij nog?
Deze oefening geeft jou de mogelijkheid te onderzoeken wie en wat te veel energie bij jou wegneemt. Ervaar je dit zo, dan mag je deze persoon uit jouw oranje bol van licht zetten. Je wijst zo iemand niet af, maar je weet in het vervolg dat deze persoon veel energie van je neemt en dat dit jouw levensruimte beperkt.