Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 VERDRIET

Jouw energie is geblokkeerd zolang jij maar oplossingen zoekt voor andermans problemen. Doordat jij dit doet sta je niet open voor je eigen behoeftes en verdriet. Je kunt niet alles met de mantel der liefde bedekken: "Ach, ik weet waarom hij of zij dit doet". Nee, daar gaat het niet om. Het gaat erom dat je mag aangeven waarom het jou pijn en verdriet doet. Kan de ander zich hierin niet vinden, dan is het tijd om op te stappen en je energie in iets anders te stoppen, zonder in negativisme te vervallen. Op het moment dat je mensen en situaties kunt loslaten, zul je zien dat je ruimte creëert voor jezelf. Je krijgt dan vaak de gedachte waarin iedereen zich wel zal herkennen: "Waarom heb ik het niet jaren eerder gedaan?"

Val jezelf niet af. Toen was je er misschien nog niet aan toe. Alles in het leven dient om je te herinneren aan wie je bent, zonder opgelegde normen en waarden. Als je altijd je eigen verantwoordelijkheden neemt, dan groei jij op een wijze die bijdraagt aan je spirituele ontwikkeling. Je komt bij je onderbewustzijn. Alle mensen om je heen hebben hun eigen verantwoordelijkheid. Dit is vaak moeilijk, want hoe vaak geven we een ander de schuld van iets dat gebeurt? Als je zo kunt kijken dat iedereen zijn eigen keuzes maakt en daar verantwoordelijkheid voor kan nemen, hoef jij je ook niet meer tot in den treuren verantwoordelijk te voelen voor een ander.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je hart en hul jezelf in de kleur groen. Probeer te voelen waarover jij verdriet hebt. Kijk eens naar dit verdriet. In hoeverre heb je er nu nog last van? Je zult zien dat er veel verdriet zit dat een ander toebehoort. Verpak dit verdriet en geef het in de meditatie aan degene bij wie het hoort.