Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 UITSTRALEN

Je intuïtie is volledig geactiveerd. Je voelt je goed en sterk. Je hebt vrede met je innerlijke stem en uiterlijke uitstraling. Dit komt doordat jij inziet dat niemand jou gelukkig kan maken, alleen jijzelf.

Je bent een voorbeeld voor anderen. Trefzeker en met kalmte benader jij zonder oordeel andere mensen. Soms heb je misschien het gevoel dat je niet helemaal op deze aarde thuis hoort, waardoor jij je eenzaam kunt voelen. Maar dit gevoel neem jij op de koop toe. Want jij weet dat er voor alles gezorgd wordt zolang jij je innerlijke stem maar blijft volgen. Je filosofeert graag over de zin van het bestaan. Je weet het allemaal wel, maar er zijn geen woorden voor om dit te uiten. Je hebt hard gewerkt om zover te komen. Petje af!

Meditatie

Ga met de aandacht naar je kruin en hul jezelf in de kleur paars. Probeer eens te visualiseren of het nodig is om je meer op het creatieve vlak te uiten door middel van tekenen, schilderen of schrijven.