Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 UITEN

Je hebt veel sociale contacten en leeft altijd erg mee met je medemens. Je uitstraling is positief en toch voel jij je vaak onzeker. Nu heeft iedereen dit gevoel van onzekerheid wel eens. Maar door jouw altijd optimistische houding is je omgeving zich er vaak niet van bewust dat jij ook wel eens hulp nodig zou kunnen hebben.

Je hoeft nu niet meer te verhullen hoe jij je werkelijk voelt. Je mag aangeven dat jij ook wel eens niet meer weet wat je moet doen, hoewel jij jezelf altijd het gevoel geeft dat anderen het zwaarder hebben dan jij.

Waarschijnlijk komt dit voort uit je jeugd. Misschien ben je opgevoed met de waarde nooit de "vuile was buiten te hangen", of "doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg". Nu ben je volwassen en toon je veel gevoel ten opzichte van je medemens en vind je je eigen gevoelens altijd minder erg dan die van de ander. Lief mens, ook jij bent belangrijk en jouw gevoelens ook. Je mag ze naar anderen uiten. Misschien kun je het proberen bij iemand die je vertrouwt. Praat met hem of haar dan over je diepste gevoelens. Je zult je misschien in eerste instantie schuldig voelen dat je alleen maar over jezelf gepraat hebt, maar probeer deze gevoelens af te schudden. De ander zal misschien blij zijn dat jij een keer het achterste van je tong laat zien. Geef jezelf de kans om te groeien, om alles te laten zien wat jij in je hebt.

Meditatie

Richt je aandacht op je keel en hul jezelf in de kleur blauw. Hoeveel emoties zitten daar die graag eens naar buiten willen, en aan wie zou je deze willen richten? Trek al die blokkades uit jezelf.