Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 TEGENSTELLING

Je hebt het gevoel dat je in twee werelden leeft. Wel of niet, licht of donker, yin of yang. Zonder dat je nu eens te laten afleiden door anderen, mag jij eens kijken wat er bij je hoort. Je mag je dit als volgt voorstellen: je bent helemaal alleen op de wereld, wat is dan het eerste dat je doet?

Er zijn voor jou altijd verschillende redenen te bedenken om iets vooral niet te doen. Besef je wel dat je op deze manier jezelf nooit bevestigt in dat wat je zou kunnen? En nog erger, je bedenkt deze redenen vaak om anderen op hun gemak te stellen, want je hebt een hekel aan ruzie. Heb jij ooit wel eens gedaan wat je zelf wilt? Of hou je zoveel rekening met een ander dat je soms in verwarring raakt wie je nou wat beloofd hebt? Je kunt niet iedereen blij maken en je bent ook niet verantwoordelijk voor iedereen. Ga je verantwoordelijkheden niet uit de weg en kijk eens wat er nu echt belangrijk is.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je buik en hul jezelf in de kleur geel. Welke tegenstellingen leven er op dit moment in jou? Wie probeer je op dit moment allemaal gerust te stellen? Voel eens wie in jouw buurt werkelijk belangrijk voor je is om jou naar jezelf te brengen. Als je hier achter komt, ga je met die persoon praten over jouw gevoelens.