Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 LOSLATEN

Ga op zoek naar wat je werkelijk wilt. Je volgt nu al zo lang de weg die eigenlijk niet goed voelt. Welke keuzes moet jij maken en wat durf je niet los te laten? Loslaten is het moeilijkste wat er is, maar zonder loslaten blijf je in situaties zitten die je eigenlijk niet meer wilt. Wat brengt deze situatie jou nog? Welke voordelen zitten er aan? Of hou je vol uit angst wat de buitenwereld zal zeggen? Lief mens, probeer in te zien dat deze situatie jou niet meer dient. Je zult waarschijnlijk alles geprobeerd hebben wat in je macht ligt, maar nu ben je uitgeput, jouw energie is op. Leef even alleen voor jezelf, maak je sterk en maak een keuze die op dit moment het beste lijkt.

Niemand kan kijken hoe je in de toekomst denkt over de keuzes die jij nu maakt. De beste manier is om honderd procent in het hier en nu achter een keuze te gaan staan, zodat jij jezelf later geen verwijten kunt maken.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je onderbuik. Hul jezelf in de kleur oranje. Stel jezelf deze situatie voor en alle mensen die ermee te maken hebben. Neem elk persoon apart naar voren en zeg in de meditatie waarom je deze keuze wilt maken. Probeer deze persoon lief te benaderen en in liefde los te laten.