Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

  LEVENSSTROOM

Je wordt gewaardeerd en al deze waardering geeft je een enorme kick. Je bent vaak op zoek naar een nieuwe uitdaging en je zet je voor de volle honderd procent in. Misschien merk je op dit moment dat je meer rust moet gaan inbouwen, maar wil je dit niet accepteren. Je wordt moe en hebt niet veel energie om verder te gaan. Dit brengt je in verwarring, omdat je altijd zo bezig bent.

Aanvaard deze periode van rust. Aanvaard je gevoel. Deze periode geeft aan dat jouw individuele basis toe is een een tijd van bezinning. Je hebt veel kracht in je, maar deze kracht zou je kunnen verenigen met een gevoel van balans in je leven. Anders leef je op kracht en kun je het gevoel krijgen dat je aan het overleven bent. Kracht kan zich alleen maar bundelen met een gevoel van balans. Je mag naar jezelf gaan kijken. Heb je al deze waardering nodig en waarom heb je deze nodig? Wat blijft er over als er geen waardering meer is? Raak je dan in paniek?

Als je het gevoel hebt dat je meer rust nodig hebt, dan mag je dit innerlijke stemmetje nu eens volgen. Doordat jij op kracht leeft ben je verder van je eigen innerlijke stem af gaan leven. Geef dit stemmetje de ruimte en misschien kom je er achter dat je eigenlijk iets heel anders met je leven wilt gaan doen.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je onderbuik en hul jezelf in de kleur oranje. Zie jezelf op water drijven en ervaar de stroming van het water als jouw eigen levensstroom. Wat doe je op dit moment wat eigenlijk niet meer bij jou hoort? Probeer oprecht te kijken naar jezelf.