Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 KRACHT

Kracht is iets wat zich alleen kan bundelen bij een gebeurtenis waar je volledig achter kunt staan. Toch blijven die menselijke dingen bestaan: "Ik kan er niet meer onderuit, "Ik kan en mag niet zeggen dat dit me niet aanstaat", "Wat zullen ze wel niet van me denken als ik me nu terugtrek"? Bekijk het eens van een andere kant: "Wat zullen ze er wel niet van zeggen dat je niet de kracht hebt om iets te voltooien, omdat je deze gebeurtenis eigenlijk niet wilt"? Wat zullen ze er wel niet van zeggen dat uiteindelijk blijkt dat jij niet degene bent voor dit project, werk, verandering, enzovoort"? Moet je dan niet uit een veel dieper dal komen om jezelf weer te vinden? Eerlijkheid en directheid zijn belangrijk. Volg de stroom van jouw leven en leg mensen uit waarom je iets niet wilt. Mensen die van jou houden zullen het begrijpen, andere mensen mogen dan weer kijken naar hun eigen afwijzing. Waarom voelen ze deze afwijzing, wat zegt dat weer over hen? Als we allemaal zo zouden kunnen kijken zou de wereld er heel anders uit zien.

Kracht. De kracht hebben om te veranderen. Iedereen heeft kracht. Krachteloosheid is niet in ons mensen verborgen. Je kunt kiezen voor kracht: je kunt het vragen. De juiste mensen zullen zich dan aandienen. Blijf niet zitten in het verleden en vraag kracht. Het zal je gegeven worden. De ruimte om de kracht te ervaren moet je in jezelf zoeken en vinden. Ga grenzen verleggen en denk niet dat je het niet aan kunt. Vertrouw op jezelf.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je navel. Hul jezelf in de kleur geel en zet mooie muziek op. Ga met deze muziek mee en vul je vanuit je navel met de kracht die je nodig hebt. Deze zal je op dat moment worden gegeven.