Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 KENNIS

Jij bent begonnen aan een zoektocht naar spirituele kennis. Alle ervaringen en dingen die je meemaakt wil je met anderen delen. Toch zul je merken dat je misschien merkwaardige reacties oproept bij mensen. Het kan zelfs zijn dat jij, met al je goede bedoelingen, negatieve reacties oproept.

Dat komt doordat jouw energie dan niet is afgestemd op de ander. De ander begrijpt (nog) niet waar jij over praat en wat je ermee wilt zeggen. Probeer niet langer iemand te overtuigen en wacht af. Geef geen energie weg, maar kijk wat er gebeurt en of er wat gebeurt. Er wordt echt een proces in gang gezet bij die ander, maar het is nog niet direct herkenbaar. Door jouw zoektocht naar meer kennis vibreert jouw energie sneller dan van diegene die nog niet het spirituele pad is opgegaan. Het enige wat je kunt doen is voelen waar de ander wel aan toe is en dat mag je uiten. En dan nog maar afwachten of die ander zich opent voor meer spirituele kennis. Maar forceer niets.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je keel en hul jezelf in de kleur blauw. Visualiseer die ander en probeer in te voelen wat je wel en (nog) niet kunt zeggen. Luister goed en probeer het antwoord wat je krijgt ook na te leven in gesprek met de ander.