Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

  INZICHT

Je realiseert je dat je meer wijsheid bezit dan je had kunnen vermoeden. Je hebt net een moeilijke periode afgesloten en bent op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Alles wat nu op je pad terechtkomt is van belang voor de toekomst. Kijk welke nieuwe mensen zich aandienen en welke mogelijkheden je geboden krijgt om al deze wijsheid naar boven te halen. Blijf gefocust op een nieuw begin!

Je hebt waarschijnlijk veel vertrouwde dingen moeten loslaten en voelt een leegte die opgevuld mag worden. Toch vind je deze leegte niet bedreigend, zij voelt zelfs prettig. Eigenlijk ben je zwanger van een nieuwe kijk op je leven. Geniet van deze periode en hol niet meteen overal achteraan. Geniet van de rust en de verwachting die dit met zich meebrengt. Kijk en voel of nieuwe dingen bij jou passen. Probeer niet dezelfde 'fouten' te maken als in het verleden. Laat het verleden het werk doen voor de toekomst. Deze tijd is een tijd van waarlijk spirituele groei die jou grote inzichten zal brengen. Je wordt beschermd.

Meditatie

Ga met je aandacht naar de plek tussen je ogen en hul jezelf in de kleur lila of indigo. Voel de leegte in je en geniet van de ruimte die zij biedt. Alles zal je gegeven worden.