Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 INTUÏTIE

Luister naar je intuïtie. Misschien vind je dat eng, of ben je bang dat jij je niet langer veilig voelt in jouw omgeving. Als je naar je eigen intuïtie leert luisteren, verlies je een zekere vorm van uiterlijke zekerheid die je hebt opgebouwd. Toch zijn deze uiterlijkheden het soort zekeheid waaraan een mens zich kan vasthouden. Als je naar je intuïtie luistert, en daar ook naar handelt, zullen anderen de veranderingen bij jou opmerken. Een bepaalde kracht en integriteit straal je dan uit. Je zit dan op één lijn met de mogelijkheden die het universum jou biedt.

Misschien raken er mensen teleurgesteld, omdat je een ander denkpatroon ontwikkelt. Maar laat dit je niet weerhouden. Heb vertrouwen dat je in de toekomst steeds meer mensen ontmoet die je gaan waarderen om wie je echt bent.

Meditatie

Richt je aandacht tussen je ogen en hul je in de kleur lila of indigo. Probeer te visualiseren dat er een straal van licht tussen jouw ogen verschijnt en dat deze jouw omgeving hult in het licht. Voel de warmte van dit licht en ervaar de liefde die er van uitgaat. Vraag of je dit licht altijd mag visualiseren als jij het nodig hebt. Het antwoord zal je voelen, of weten, of rechtstreeks horen. Probeer er niet teveel bij na te denken. Het antwoord is er altijd.