Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

  INTENTIE

Willen, wat wil je eigenlijk? Rijkdom? Vrede? Respect? Je mag van alles willen, als je maar de juiste intentie hebt. En wat wordt nu bedoeld met de juiste intentie? Dat je de juiste insteek hebt. Het gaat om jouw ontwikkeling en als een ander daar gebruik van maakt is dat mooi meegenomen. Als jij denkt dat je bepaalde gaven hebt die jou kunnen bevrijden uit een bepaalde situatie hoef je er maar om te vragen, maar het moet wel vanuit een gevoel van vreugde en blijheid komen. Dat, als je dit wilt, het duidelijk is dat je hier naar streeft en je de dingen op zijn beloop kunt laten. Dat jij je laat leiden door jouw levensstroom. Niet hoe jij het precies in je hoofd hebt, maar wat jouw doel is in dit leven. Het komt zoals het komt. Deze intentie kan niet komen vanuit een bepaald ego. "Als ik dat of dat red, zullen ze me wel accepteren". Nee, het zou moeten komen vanuit een weten dat, hoe het maar loopt, jij jezelf accepteert. En dat zou los moeten staan van een ander.

Als jij jezelf niet accepteert en niet van jezelf houdt, kan een ander hier niet voor zorgen. Er zal dan altijd onzekerheid op de loer liggen, of het gevoel dat het altijd nog beter kan en dat je jezelf nog meer moet verkopen totdat anderen je eindelijk respecteren. Als je zo ver van jezelf af komt te staan, zul je nooit het respect krijgen dat je verdient. Geef jezelf weer een kans, respecteer jezelf om wie je bent. Wat is je doel, welke intenties heb je en van waaruit komen die intenties? Als dit de wil is met zuivere intenties zul je altijd de kracht krijgen om dit uit te voeren. En blijf focussen op jezelf. Jij bepaalt hoe je invulling aan de dingen geeft. Jij kunt jezelf steeds weer afvragen of iets nog wel bij je past en van daaruit behoud je altijd de juiste intentie en kun je er om vragen.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je navel. Hul jezelf in de kleur geel. Probeer je eens voor te stellen dat jij je hoofd naast je neer legt. Welk gevoel of welke intentie blijft er dan over?