Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

  1 GRONDEN

Het is tijd om weer met beide benen op de aarde te gaan staan. Je bekijkt situaties in je leven met je hoofd en met je verstand. Probeer eens te aarden, zodat je gevoel kan meespreken. Vaak reageer je al op iets zonder dat je er echt over hebt nagedacht. Dit belemmert je vermogen om eerst via je gevoel op situaties te reageren. En dat is jammer, want jij hebt de gave om heel duidelijk alle gevoelslijnen van iemand te overzien. Maar dit doe je liever niet, omdat je dan ook met je eigen onverwerkte emoties wordt gefontreerd. Trek je niet te veel aan van de meningen van anderen. Creëer je eigen leven en je eigen normen en waarden.

Je hebt soms het gevoel dat je alleen staat op deze wereld; dat niemand je begrijpt. Maar je geeft een ander ook niet echt de kans om je te begrijpen. Je laat anderen niet toe, omdat je een muurtje om jezelf heen hebt gebouwd. Deze muur hoef je niet direct helemaal af te breken, maar beetje bij beetje. Je hoeft niet meer in je oude verdriet te zitten. Je hoeft het niet opnieuw te beleven. Heb daar geen angst voor. Gun jezelf de tijd om jezelf te ontdekken.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je stuitje en hul jezelf in de kleur rood. Stel jezelf eens twee situaties voor waarin jij je verdrietig voelde. Probeer te achterhalen wat je gevoelens precies waren en heel belangrijk: hoe reageerde je hierop? En reageer je nog steeds hetzelfde?
Maak dan je hart ruim in de meditatie en probeer te visualiseren hoe je zou willen reageren. Op dit punt beland mag je alle hulp vragen die je nodig denkt te hebben. Elke keer dat jij jezelf toestaat om te zijn wie je wilt worden, zal alles wat je ervaart gegeven worden.