Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 GIDS

Bij wie huil jij wel eens? Aan wie laat jij zien dat jij ook verdriet of pijn hebt? Reinig jezelf. Je loopt met een krop in je keel rond. Je hebt het gevoel dat iedereen jou in de steek laat en dat je bij niemand mag uithuilen. Doe jezelf dit niet aan. Er is echt wel iemand in jouw buurt die naar je wil luisteren, maar dan moet je deze persoon zelf opzoeken. Als je nu niets doet heb je kans dat jij jezelf steeds zwakker gaat voelen. Uit jezelf. Je krijgt veel symbolen door die je iets duidelijk willen maken. Maar je herkent ze niet. Verdiep je hier eens in. Ga een boek kopen over symbolen, of lees er eens over in de bibliotheek.

Jouw gids probeert jou op allerlei manieren te bereiken en vindt geen gehoor. Hij wacht geduldig tot jij je opent. Jij mag er zijn zoals je bent. Ook jij bent een deel van het Goddelijke Geheel. Til jezelf op en geef jezelf eens een schouderklopje. Jij bent wie je bent en je bent nooit alleen. Onthoud dat goed!

Meditatie

Ga met je aandacht naar je keel en hul jezelf in de kleur blauw. Probeer je eens voor te stellen dat er iemand op je af komt lopen. Deze omarmt je alleen maar en zegt niets. Geniet van de stilte. Hoe vaker jij deze meditatie zult uitoefenen, hoe meer jij zult openstaan voor de woorden of symbolen die uit de stilte komen.