Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 GELOOF

In wie heb je geloof? In anderen of in jezelf? Vaak neem je te gemakkelijk de meningen van iemand anders over. Bekijk eens welke wijsheid jij bezit. Voel je niet minder dan anderen, want dan straal je dit ook uit. Besef jij wel eens dat anderen jaloers zouden kunnen zijn op jou? Of vind je dat onmogelijk? Sta eens bewuster in het leven en kijk eens bewuster naar hetgeen jij uitstraalt naar anderen. Je hebt zoveel te geven, als je maar in jezelf gelooft.

Herinner je je nog de tijd van vroeger, toen je vaak stond te dromen en niet zo goed begreep waar iedereen zich nou druk over maakte? Alles kwam toch altijd goed? Deze houding heb je moeten laten gaan door jouw leven te leiden. Maar deze houding gaf je toen heel veel wijsheid en licht dat je toen nog naar boven liet komen. Je mag weer vertrouwen en geloven dat jij zoveel hebt uit te dragen naar anderen. Als je dit beseft straal je dit ook uit en geef jij jezelf de ruimte om je creativiteit weer te ontplooien. Ga de natuur eens in om te voelen welke kracht daarin schuil gaat. Voel eens of je de krachtplekken uit het bos kunt voelen en ga daar eens middenin staan. Je zult je kunnen volzuigen met energie.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je stuitje en hul jezelf in de kleur rood. Voel de energie van rood door je heen stromen en maak je sterk. Geloof in je eigen kunnen en heb vertrouwen. Stel jezelf een vraag en laat het antwoord komen. Je bent zelf in staat je antwoorden te vinden.