Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

  ENERGIE

Jij straalt veel energie uit naar anderen. Soms ben jij je er niet van bewust welke kracht jij geeft. Jij bent licht en je kunt voelen of zien welke mensen er niet volledig in het licht staan. Hiervan raak je enigszins gefrustreerd, omdat je graag zou willen dat iedereen dit licht zou kunnen ervaren. Maar niet iedereen wil dit of kan dit. Hiermee zul je moeten leren omgaan. Ga er van uit dat ieder mens datgene op zijn pad krijgt wat voor hem of haar bedoeld is. Probeer dit gevoel van frustratie los te laten.

Omdat jij voor iedereen het beste wilt, geef je ook aan iedereen je liefde. Op dit moment kun je je erg moe voelen. Je hebt zoveel mensen in je energie staan dat er bijna geen ruimte meer is voor jezelf. Hierdoor functioneer jij niet meer in je eigen kracht en sta je ver van je basis. Dat is jammer. Voor jou is het tijd om jouw eigen energie te zuiveren en je elke ochtend weer opnieuw te beschermen voor invloeden van buitenaf.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je hart en hul je in de kleur groen. Stel jouw energie voor en ervaar hoeveel mensen er in jouw energieveld staan. Zet ze met liefde buiten jouw veld en scherm dit af met de kleur blauw. Van hieruit is jouw energieveld weer leeg en kun je zoveel liefde geven als je wilt aan de mensen erbuiten. Maar laat niet iedereen zomaar binnen.