Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 DROMEN

Je dromen worden steeds helderder. Soms heb je het gevoel dat je de dromen al een keer eerder hebt gehad, of dat je de situatie al een keer eerder hebt meegemaakt. Af en toe brengt dit je in verwarring: heb ik dit nu gedroomd, of heb ik dit meegemaakt? Probeer hier niet te veel aan te denken; laat het gaan zoals het komt. De dromen die je nu hebt proberen je echt iets te vertellen. Ze maken jou duidelijk dat er een begin gemaakt mag worden met nog meer spirituele kennis te vergaren. Misschien luister jij niet meer zo vaak naar je innerlijke stem, of vind je er de tijd niet voor. Toch is het verstandig om dit weer te gaan doen, want je blijft te lang in een situatie hangen. Je bent toe aan iets 'nieuws'.

Luister naar wat de dromen jou willen vertellen. Via je dromen probeert het universum jou op dit moment te bereiken.

Meditatie

Ga met je aandacht naar de plek tussen je ogen en hul jezelf in de kleur lila of indigo. Probeer een droom te visualiseren die je hebt gehad. Wat valt jou op? Welke woorden, of kleuren, of symbolen? Schrijf deze op en schrijf er de associaties bij die jij hebt met deze woorden, kleuren, symbolen of andere dingen. Als je dit bij elkaar voegt heb je een duidelijk beeld van wat jouw droom betekent.