Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

  DOEL

Je hebt het gevoel dat je wordt benadeeld. Iedereen vraagt van alles aan je en er wordt veel van je gevergd. Het is nu de tijd om je diepste gevoelens en verlangens te uiten, want het gevoel dat je nu hebt is gekomen doordat jij dit hebt toegelaten. Zeg waar je het niet mee eens bent en wees niet bang voor afwijzingen. Als jij voor jezelf een doel stelt met wat je wilt bereiken, zullen alle afwijzingen verdwijnen. Je voelt je zelfvertrouwen groeien. Je zet je kracht achter je doel. Mensen die je dan nog afwijzen kunnen je niet meer raken.

Ga niet in een hoekje zitten mokken, durf te vertrouwen dat het doel dat jij jezelf gesteld hebt nu binnen handbereik ligt. Zeg het, voel de kracht opborrelen en ga standvastig en vol vertrouwen op je doel af.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je navel en hul jezelf in de kleur geel. Probeer een wervelwind te visualiseren die vanuit je buik je omgeving instroomt. In deze wervelwind verpakt ligt al jouw overbodige energie met negatieve gedachten over waarom jij jouw doel niet zou kunnen bereiken. Laat die wervelwind dan weer in je buik terugstromen met vernieuwende energie, met kracht en voel die door heel je lichaam gaan.