Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

  BESLISSING

Als jij deze kaart trekt, heerst er grote onrust in jou. Er zijn mensen in je buurt die niet begrijpen waarom je die onrust voelt. "Je hebt het toch zo goed, dus waarom zou je veranderen?" Mensen die de drang van verandering altijd in zich hebben, willen groeien: spiritueel en emotioneel. Maar als je altijd onrust in je lijf voelt is het goed te kijken waar deze vandaan komt. Ontken je een deel in jezelf, of durf jij jezelf niet te laten zien? Er zijn veel mensen die de weg van de minste weerstand kiezen. Of dit altijd de verkeerde keuze is valt te bezien. De stroom van jouw leven is belangrijk. Je hebt te allen tijde een keuze. Alleen daar moet je dan wel iets voor doen. Als jij je eigen stroom een lange tijd hebt ontkend, zul je zien dat er een stuwdam wordt opgebouwd. Het water gaat zijn eigen weg; het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Je krijgt meer ruimte als je een beslissing durft te nemen. Deze beslissing is op dat moment het beste voor jou. Niemand kan kijken hoe je daar over een aantal jaren over denkt en dat is ook goed. Beslissingen die je nu neemt zijn verbonden aan deze tijd. Heb geen spijt van je leven, of hoe je iets gedaan hebt. Als een beslissing niet goed uitpakt weet je in ieder geval dat je iets zo nooit meer doet. Voel jij je er toch schuldig bij, kijk of jij je omgeving kunt uitleggen waarom je deze keuze hebt gemaakt. Maar, verlies je zelf daar niet in!

Meditatie

Ga met je aandacht naar je onderbuik. Hul jezelf in de kleur oranje en voel de onrust in je lichaam. Wat durf je van jezelf niet aan anderen te laten zien? Welke beelden van situaties of mensen komen er bij jou op? En vooral: wordt de onrust erger als je deze beelden ziet? Probeer de onrust in een beeld te vangen en schrijf dit beeld op na je meditatie. Met deze meditatie kun je voor jezelf duidelijkheid scheppen in de herkomst van jouw onrust.