Kerstkaarsje. Kerstmis, de tijd waarin de geboorte van Jezus wordt gevierd, ook al geloof niet iedereen hier in. Kerstmis is ook een tijd van warmte, liefde en gezelligheid. Een tijd van wensen vervullen door middel van geschenkjes groot en klein maar ook een tijd waarin we anderen alles toewensen wat goed is. Op deze website kunt u uw wensen neerschrijven.Mag ik u een mooie kersttijd toewensen en heel veel liefde en geluk voor het nieuwe jaar.

Menu

Kerstkaarsje

 

Kerstmis, de tijd waarin de geboorte van Jezus wordt gevierd, ook al geloof niet iedereen hier in.
Kerstmis is ook een tijd van warmte, liefde en gezelligheid.
Een tijd van wensen vervullen door middel van geschenkjes groot en klein maar ook  een tijd waarin we anderen alles toewensen wat goed is.
Op deze website kunt u uw wensen neerschrijven.
Mag ik u een mooie kersttijd toewensen en heel veel liefde en geluk voor het nieuwe jaar.

1.Klik op 'schrijf hier uw bericht'

2.Dan eerst plaatje(s) kiezen

3. Daarna tekst invullen.

U mag maximaal 4 plaatjes kiezen. I.p.v uw eigen naam mag u ook anoniem vermelden.

U bent niet verplicht om uw mailadres te vermelden

 

 

 

Oude boodschap van Annemieke 9-11-2016 Feb 01 2017 3:23 PM
kk17
10Kaars De kerstdagen staan weer voor de deur. Kon ik de deur maar dicht laten en geen eenzame kerst moeten mee maken . Ik ben al 20 jaar zo alleen . nooit komt er iemand langs . Dit is erg beangstigend omdat ik al 76 jaar ben enn met mijn gezondheid gaat het niet zo goed . ik ben heel erg bang voor de toekomst . Zo alleen zo eenzaam vreselijk .
Oude boodschappen van Kerstkaarsje Feb 01 2017 3:21 PM
kk2 Oude boodschappen van Kerstkaarje:

19vertrouwen 17EngelVrede Ik wil graag een kerstkaarsje voor mij oma branden omdat.. kerst voor de meeste mensen 'n feestje is..Maar ik u elk jaar nog steeds erg mis!!ik weet dat u er bent ik voel u om me heen.. Maar t leven zonder u is toch erg alleen.. Ik weet na 't leven zullen we samen zijn... Maar rond de kerst doet het gemis extra veel pijn... Ik denk dat u op kerstavond overleden bent... Zo dat ik elk jaar weet dat uw nog bij me bent... T leven is kort me kind alles draait om tijd.. Dat waren uw mooie worden en daarom wil ik zeggen dat 't me spijt.. Dat ik zoveel met 1 dode bezig ben... Maar dat bent uw oma de mooiste engel op aarde die ik ken..of op aarde is geweest dat is beter verwoord.. Lieve oma ik zie u bij de hemel poort..En dan??voor mij 'n vraag voor u nu 'n weet... Maar dat is voor later wil u met dit kaarsje laten weten dat ik u op aarde ook NOOIT VERGEET!! N helen fijne kers iedereen :)
Daniëlla Donders Jan 31 2017 2:43 PM
kk15 Fijne Feestdagen aan iedereen..
 
1-3 van de 3