God, ik vraag U... Schrijf hier uw brief aan God of Jezus, zijn zoon. Deze pagina is bedoeld om alles aan God of Jezus te vragen, te zeggen, uw verdriet te uiten, uw vreugde, of gewoon, zomaar uw levensverhaal te schrijven. Zowel God als Jezus helpen, als u er maar in blijft geloven. Beschouw deze website als een soort hemeltelefoon, waarbij u rechtstreeks even kunt schrijven of praten met God. Het kan ook anderen helpen wanneer zij lezen dat uw verdriet ook het hunne is. U mag anoniem of met naam en mailadres schrijven, is geheel vrijblijvend.

Menu

  God, ik vraag U...

Schrijf hier uw brief aan God of Jezus, zijn zoon

  

Deze pagina is bedoeld om alles aan God of Jezus te vragen, te zeggen, uw verdriet te uiten, uw vreugde, of gewoon, zomaar uw levensverhaal te schrijven. Zowel God als Jezus helpen, als u er maar in blijft geloven. Beschouw deze website als een soort hemeltelefoon, waarbij u rechtstreeks even kunt schrijven of praten met God. Het kan ook anderen helpen wanneer zij lezen dat uw verdriet ook het hunne is. U mag anoniem of met naam en mailadres schrijven, is geheel vrijblijvend.

 God helpt ieder van ons, vergeet hem niet te bedanken

1.Klik op 'schrijf hier uw bericht'

2.Dan eerst plaatje(s) kiezen

3. Daarna tekst invullen.

U mag maximaal 4 plaatjes kiezen. I.p.v uw eigen naam mag u ook anoniem vermelden.

U bent niet verplicht om uw mailadres te vermelden

 

   

Maus Apr 05 2017 8:30 AM
G2 G13 G15
God, ik vraag U dringend om Lindsay bij te staan komende tijd. Haar kracht te geven en te genezen. Ook zij heeft recht op een mooi en gelukkig leven. Ik weet dat alles in Uw handen ligt maar ik geloof ook in Uw wonderen. Nu vraag ik er een voor Lindsay, God. Dank U voor alle hulp en kracht die U Lindsay, Karin en de rest van de familie gaat geven.
Brigitte Mar 29 2017 10:59 AM
G12 G6 G14
Dank U God, voor de genezing van mijn pijnen. Dank U voor alle rust en begeleiding die ik dagelijks nodig heb. Dank U Heilige Geest die mij steeds weer laat voelen wat goed is voor mij en slecht. Dank U voor alle goede dingen die dagelijks weer op mijn pad komen. Mij te eten geven en te drinken. Dank U dat mijn wensen vervult zijn en worden.
Claudia Mar 27 2017 10:06 AM
G1 G2 G12
God wijs mij de weg die ik beloofd heb te gaan. Ik kan hem nog niet echt vinden. Misschien loop ik die weg al, zonder dat ik dat besef. Wilt U het me dan laten weten?
Claire Feb 24 2017 3:46 AM
G9 3 kaartjes lieve God,voor de 3 lieverds waarvan er eentje aanstonds geboren gaat worden. Wilt de aanstaande mama en papa bijstaan en kracht geven. ♡♡♡♡
Claire Feb 23 2017 9:02 AM
G1Lieve God, U Wil Geschiede. Ik zou zoveel willen voor mijn geliefden maar de mens wikt en God beschikt. Ik kan alleen kracht, inzicht en sterkte vragen voor iedereen voor alle wat ze moeten meemaken. Wederom Uw Wil Geschiede, Amen
Claire Feb 23 2017 8:52 AM
G13Lieve God, ik vraag U vanuit mijn diepste zijn om de mensen wakker te schudden. Wakker omdat men zich eens kan gaan realiseren waar we mee bezig zijn. Dan pas kan er vrede en LIEFDE komen
Maus Feb 22 2017 10:28 AM
G12
God, ik vraag U om voor ons mooie Nederland te zorgen. Dat de onvrede bij de mensen wordt weggenomen door een regering naar voren te schuiven die het goed met ons volk voorheeft. Een regering die niet uit is op eigen eer en gewin. Die leugens verafschuwd en waar maakt wat zij beloven. Ik heb die wijsheid en inzicht niet en met mij zijn dat er velen. Echter U weet wat goed is voor ons land. Geef Uw wijsheid en inzicht aan ons allen om van ons Nederland een beter land te maken, zonder leugens en bedrog.
Brigitte Feb 19 2017 9:55 AM
G1 G6 G8 God ik vraag U om mijn gezin weer in liefde en vrede bij elkaar te brengen, zonder wrok over het verleden. We hebben allemaal fouten gemaakt wat niet erg is, echter we hebben ook allemaal de kracht om in liefde en vrede samen te kunnen leven. Dank U God en dank U voor mijn nieuwe creativiteit die steeds meer naar buiten komt. Laat me luisteren naar Uw woorden en schenk mij Uw kracht. Dank U.
marga baarkarel@ziggo.nl Feb 17 2017 11:39 AM
G14 st rita sta ons allemaal bij zieken mensen en kinderen bid voor hen G15
Voor Stella, kick en Pleun Feb 17 2017 11:30 AM
G1 G12 G4
God steun Stella, Kick en Pleun. Geen hen rust en vrede in hun leven. Geef hen uw liefde en kracht, zodat zij verder kunnen in Uw Licht. Maus
11-20 van de 21