Maus Sturmer is medium,helderziende,vertrouwenspersoon,houdt praktijk in Landgraaf en Ermelo.Helderziende waarnemingen,contact met overledenen,aurahealing en handoplegging bij ziekte en pijn.Mensen kunnen weer verder met hun leven wanneer zij van hun geliefde overledene een boodschap door krijgen.Het gaat er niet om wat er in de toekomst gaat gebeuren,maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen,om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben.

Menu

Medium-helderziende-vertrouwenspersoon

 Maus Sturmer

         

       Korte levensbeschrijving

 Maus Sturmer is op 4 februari 1942 te Den Haag geboren. Sinds 1986 woont zij in Zuid Limburg waar zij zich na vele omzwervingen door Nederland volkomen thuis voelt. Het leven heeft haar in geen enkel opzicht gespaard. Als kind had zij al paranormale ervaringen die in het gezin werden onderdrukt. In 1990 brak dit door, na een langdurige depressie. Maus schrijft, naast haar werkzaamheden, verhalen en probeert over onrecht te schrijven, zonder een blad voor haar mond te nemen. Wilt u de belevenissen van Maus blijven volgen, meldt u dan aan op haar Facebook, twitter en YouTube, zie onder aan de pagina.  Voor alle verhalen kunt u terecht op haar blogs, zie ikoontje boven in de balk.

Maus maakt graag lange fietstochten zoals haar fietsreizen naar Rome en Santiago. Deze lange fietsreizen geven inzicht in jezelf en maken je tot een beter mens.Daarnaast is zij creatief. Maakt beelden, bewerkt gevonden stukken hout, werkt met pvc buizen, maakt beeldjes en schilderijen van o.a. Paverpol.

Sport en hobby’s: Fietsen, kamperen met haar kleine minicaravan, wandelen, zwemmen, het schrijven van verhalen en gedichten. fotograferen, schilderen en zijdeschilderen, beeldhouwen, houtbewerken, evenals het werken met Paverpol. 

Mijn levensverhaal in het kort: 

2016. Mijn leven heeft zich drastisch veranderd na mijn fietstocht naar Rome in 2014. Deze reis, alleen gemaakt, heeft vele (ook spirituele) inzichten gebracht en werkt nog steeds door. Ik geniet van de vogels en de natuur. Geluk, vrede en liefde is wat ik dagelijks voel, afgewisseld met heel af en toe een klein traantje. Zo is het leven. Inmiddels ben ik nog meer gaan fotograferen en schrijven. Alle verhalen kunt u lezen op mijn blogs "levensverhalen”, op “heb jij dat nu ook”, Uittredingen-Astrale reizen en paranormale ervaringen,” op Facebook of “50 Plusser." Ik ben nog steeds single en dat bevalt goed. Een partner is heel fijn om te vinden, maar de man die met mij wil leven moet een aanvulling zijn en geen invulling. Ik ben een gelukkig mens en dat wil ik niet laten vertroebelen door iemand die niet naast mij past. Het zou ons beiden beperken en ongelukkig maken. Hij moet toch wel wat avontuurlijks in zich hebben. Van reizen en trekken houden op de fiets of met een klein campertje. 

Fietsen, kamperen, fotograferen en andere hobby's vullen tot nu toe nog steeds mijn leven. Het leven was niet eenvoudig, heeft op veel momenten heel veel pijn gedaan en toch…… Het heeft me uiteindelijk steeds gegeven wat ik nodig had. Liefde en geluk. De jaren dat dit geluksgevoel in mijn gevoel niet volledig aanwezig was, heb ik ervaren, dat ik moest leren om dit geluk in mezelf terug te vinden. Als ik iets nodig heb vraag ik het aan God, Jezus, de Engelen en de rest van het universum. Ik krijg tot nu toe altijd wat goed voor me is, ook al zitten daar ook soms wat minder prettige lessen tussen. Daar leer ik weer uit wat ik nodig heb voor de toekomst.

           

 

 © Maus Sturmer