Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf en Ermelo met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - Handoplegging bij ziekte en pijn. Consulten in de praktijk, per brief of mail Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien.Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

Brievenrubriek

 

Schrijf hier uw brief of bericht

 

Marga
Baarkarel@zigo.nl
Apr 03 2017 8:17 PM
Olv Sterre der zeeveen kaarsje voor mijn vriendin die op sterven ligt bid voor haar dat ze rustig mag inslapen en weer hier boven lucht krijgt amen hou van je mia
Piet Wolters aan Cilian (zie Facebook) Dec 07 2016 7:49 PM
Het is inderdaad zo wat je zegt. Ik ben jaren geleden geweest en had heel veel aan haar uitspraken. Door een paar keer verhuizen ben ik helaas het bandje daarover kwijt geraakt
‎Cilian Broux‎ aan Maus Sturmer-de Wit Dec 07 2016 6:59 PM
In juni van dit jaar ben ik bij Maus geweest voor hulp en advies. Zij doet haar werk met hart en ziel en veel gevoel. Ik heb zoveel gehad aan haar advies en kan dit iedereen aanraden. Veel wat zij heeft voorspeld is uitgekomen.
Anja Aug 04 2016 9:09 AM
Hallo Maus, ik was vorige week bij en heb de sessie als heel verhelderend en fijn gevonden, het geluidsfragment heb ik nog steeds niet maar het zit in mijn hoofd
Nu wilt een vriendin van mij ook heel graag voor haar zelf komen op zeer korte termijn, ma di wo of donderdag volgende week.
Wat is jouw adres ook alweer en kan ze je bellen, ook je telefoonnummer heb ik niet meer.
Groetjes Anja en een hele fijne dag😀
Inmiddels heeft Anja haar sessie op een stickje gekregen
Rene
http://ikzoekgod.nl/
Jan 29 2016 4:39 PM
Jezus leert ons een ander te vergeven zelfs 70 maal 70. God leert ons agepé liefde te geven. Dat betekent ook al doet de ander nog zo naar dat jij hem of haar eenzijdig liefde geeft. Jezus is de weg naar God die onze zonden vergeeft. Verkondig het Evangelie van Jezus aan alle volken!
Er is een groot verschil tussen waarzeggerij en/of mensen een weg wijzen. Jezus zei ook dat je niemand mag veroordelen voor je de waarheid weet en die weet u dus duidelijk niet, wat betreft mijn werk naar mensen toe.
Maus Sturmer Dec 03 2015 8:23 PM
Welkom op mijn nieuwe website. Moest u vroeger uw brief per mail insturen, nu is dat niet meer nodig. U mag uw brief rechtstreeks op deze site plaatsen. Wilt u dat anderen reageren op uw bericht, vermeldt dan uw mailadres.
Hieronder vindt u de brieven en boodschappen van de oude website, die niet verloren mochten gaan. Ik wens u veel schrijfplezier.
Oude brieven Dec 02 2015 4:11 PM
Dank U, fijne dag en lieve groet,

Maus

From:

Sent: Thursday, March 12, 2015 9:06 PM

To: maus-sturmer@home.nl

Subject: Betreft: uitspraken en gezegdes

L.H.


Gewoon een complimentje voor uw site

Geweldig mooi

Vrg Leni

het komt je toe Maus! en je hoeft toch niet 'u' te zeggen?!

ik las je blog en moest denken aan: "ik kan van NIKS genieten"Op 5 maart 2015 14:00 schreef maus-sturmer@home.nl


Hartelijk bedankt dat u dit laat weten. Heel veel succes. Maus

beste Maus,

op 15-01 ben ik bij je geweest in verband met het loslaten van iemand.

het gesprek met je en alles wat naar boven kwam heeft een grote impact gehad op me, in positieve zin. en handig om de cd te hebben om terug te luisteren.

heel erg veel dank voor de inzichten die je me gegeven hebt! daar kan ik iets mee en ben ik mee aan de slag gegaan.

dit wil ik je even laten weten en het was er nog niet van gekomen!

wellicht tot ziens, hele hartelijke groet van MarleneGraag...heel erg graag zou ik "wensen"/willen dat je mijn verhaal plaatst MET mijn naam en email adres.
Dank je wel Maus!!!
Rene.


From: maus-sturmer@home.nl
To: van_beek_rene@outlook.com
Subject: Re: je wensen op God ik vraag u
Date: Mon, 12 May 2014 08:56:22 +0200Goedemorgen René

Wat een afschuwelijk verhaal en ik weet uit persoonlijke ervaring wat oplichters met je kunnen doen. Echter het werkt in het universum nu eenmaal zo dat iemand kwaad toewensen het tegendeel bereikt. Hoe zwaar, belachelijk en vooral moeilijk het ook is, alleen vergeving naar jezelf en anderen maakt voor jou de weg vrij. In ieder geval het loslaten van je pijn en woede.

Geloof me René, ieder mens krijgt nieuwe kansen. Door jouw zwager heb jij die gekregen en doe je kleine stapjes voor uit. Je hebt het zwaarste dal van je leven verlaten door langzaam de berg op te klimmen in jouw tempo.Zorg dat je geen slachtoffer meer blijft René, maar met dat wat je nog wel hebt en wel kunt opnieuw begint met frisse moed. Oplichters krijgen toch hun portie wel terug, ook de mensen die jou pijn hebben gedaan in je leven, wil je dat van me geloven. Wens bij God dat bij deze mensen het recht zal zegevieren, dan bereik je hetzelfde, zonder ze iets slechts toe te wensen en daardoor jezelf te benadelen.God heeft je door hulp te sturen in de vorm van jouw zwager/engel op een nieuw spoor gezet. Geniet van die hulp en bewijs aan je zwager en aan Hem dat beiden die hulp niet aan de verkeerde persoon heeft gegeven. Ga niet meer denken als slachtoffer, maar maak van je leven alles wat jij nog kunt. Dat is veel meer dan jij denkt, dat zie ik. Pak jezelf beet en ga uitzoeken wat jij kunt en wilt maken van de rest van je leven zonder drugs en alcohol. Je zult zien dat jou dan nog een prachtig leven staat te wachten, dat zie en voel ik.

De keuze is aan jou René, blijf ik slachtoffer of pak ik mezelf beet, laat alles los en ga verder bouwen met de kansen die je nu hebt gekregen. Ik wens je heel veel kracht en succes.

MausPS: Ik wil je brief best plaatsen op mijn site, de keuze is aan jou René. Zet alleen initialen of anoniem er onder of je volle naam, wat jij wilt. Wel even vermelden.

From: Rene van beek

Sent: Monday, May 12, 2014 8:10 AM

To: Maus Sturmer

Subject: RE: je wensen op God ik vraag uJe mag toch wel wensen dat je HET KWAAD weg wilt hebben?Daar is niets verkeerd aan.
Waarschijnlijk ken je de Victory Outreach niet.

Dan zal ik dat uitleggen;Ze staan internationaal bekend als opvang voor alcoholisten,drugsverslaafden,prostituees,dak-

lozen,noem het maar op.

Kijk maar bijvoorbeeld op hun hoofd-site www.victoryoutreach.org

Daar vanaf kun je honderden vestigingen vinden,waarvan 8 in Holland.

Er was er nog 1 in Arnhem....daar heb ik gewoond omdat ik alcoholist ben & dakloos.

Om een lang verhaal kort proberen uit te leggen: ze bedonderen je enorm!!!!

Mijn (en van anderen) financiën werden via hun opgemaakt aan huizen,auto's etc...etc...

Ze hadden mijn Agis verzekeringen op de een of andere manier stop gezet maar ze hielden wel dat geld in voor hun zelf.

Resultaat daarvan: ik ben door een medebewoner zo zwaar mishandeld tot hij dacht dat ik dood was!!!

Hij gooide "mijn lijk" van de trap en liet het er op lijken alsof ik gestruikeld was.Ruim 3 weken later kwam ik uit een coma....

Ik heb hersenletsel daar door opgelopen en dat is nooit meer te herstellen.

Epileptisch ben ik geworden,concentratie is weg,linkeroog zenuwen zijn beschadigd...noem maar op...Ik moest daar weg na een tijdje en ik belande op straat weer.

De weg kwijt & dronken werd ik op een bankje aangetroffen door een reddende engel; mijn zwager zag mij half dood bij de bushalte van de AH in Putten !

Hij nam mij mee in de bus (hij is bus-chauffeur) en maakte terwijl hij zijn ritten aflegde contact de hele dag door met mijn familie en vertelde dit.

Mijn neef regelde vervolgens de opvang/ziekenhuis waar ik tot heden ben: Pro Persona te Wolfheze.

Nu ben ik WEL in goede GEZEGENDE handen Maus!!!!GOD ZIJ DANK!!!!Hier kan ik werken aan mijn alcoholverslavingen,zware depressies,omgaan met het hersenletsel en het herkennen van een epileptische aanval,mijn somberheid,mijn eenzaamheid,etc etc etc.

Het geloof heeft een enorme verkeerde indruk op mij gemaakt door dit alles en ook dat moet ik herstellen.

Dat doe ik met veel studies,gesprekken met voorgangers en met lotgenoten.Toen ik hier net in Pro Persona was kwam mijn eerste post binnen....een rekening van het Rijnstate ziekenhuis van 48.000 euro.

Daarna van het AWBZ van 40.000 euro en nog vele anderen,zoals van een Menzis verzekering dat Victory Outreach met valse handtekeningen had weten op te strijken...etc etc etc.

Alles bij elkaar is het meer dan 100.000 euro Maus!Die door hun veroorzaakte schulden moet ik betalen via Buro Schuldhulp verlening Renkum!!!

IK MOET HUN SCHULDEN BETALEN Maus!!!!


Ben ik het daarmee eens?NEE NATUURLIJK NIET!!!!

Ik heb dan ook alles bij de politie verteld en hun zijn met diverse rechercheurs (ook internationale) aan de zaken bezig.Dit gaat niet binnen een week lukken natuurlijk,dus moet ik geduld hebben en "gewoon" die rekeningen van Victory Outreach betalen!!!!

Dit gaat jaren & jaren duren Maus!!!Ik heb een getuige die destijds heeft gezien dat de kamer van degene die mij dood wilde maken onder mijn bloed lag en wat in alle haast door Victory Outreach is schoon gemaakt om sporen weg te maken!!!

De politie is bezig met zijn verklaringen en dat van anderen.

Afwachten dus ook hiermee....Maus,ik had zoveel plannen met mijn leven en ik moet alles weg gooien en opnieuw plannen.

En plannen met hersenletsel is een erg moeilijke opgave aan mijzelf EN aan anderen.Is de Victory Outreach een hele foute organisatie?JAZEKER!

Mag ik de Victory Outreach in de grond boren?JAEKER!

Mag ik op deze manier mensen waarschuwen om NOOIT naar de Victory Outreach te gaan?JAZEKER!!!!

Moet ik alles doen wat in mijn macht ligt?JAZEKER!!!!


HEB IK DAAR HULP BIJ NODIG?JAZEKER!!!!!!!!

DE HULP VAN GOD!!!!EN VAN EERLIJKE MENSEN!!!!!Volgens jullie leest God onze emails & wensen,dus Hij ziet mijn strijd ook & mijn wensen!!!

Is het een goede wens???Dat bepaald alleen God,dus aan Hem Zijn keuze of zulke dingen verborgen moeten blijven of o.a. op internet komen!!!!!

Gezegende dag Maus en als je wilt,help ONS mee alsjeblieft en help anders om een website te maken voor slachtoffers DOOR slachtoffers MET juridische hulp etc......want dit moet simpelweg UIT DE WEG GEHAALD WORDEN!!!!

Die zogenaamde "pastors" & aanhang in hun mooie huizen & dikke auto's & nog dikkere bankrekeningen van andermans (hulpzoekende) geld>>>>WEG WEG WEG WEG WEG WEG!!!!René van Beek

Wolfheze 2

6874 BE Wolfheze

tel: 026 4833111 (doorverbinden naar Quintet 4)

From: maus-sturmer@home.nl
To: van_beek_rene@outlook.com
Subject: je wensen op God ik vraag u
Date: Sun, 11 May 2014 14:58:51 +0200
Al je wensen mag je neerzetten, maar 1 wens zet die recht, dat een bedrijf ten onder gaat

Al het slechts wat je een ander wenst slaat altijd terug op jezelf.

Verstandig lijkt me dat je daar een andere wens voor neerzet en deze als vergissing betiteld.

Aan jou de keuze René.

Lieve groet,

Maus Sturmer www.god-ikvraagu.nlGoedemorgen JohannaOp dit moment kan ik niemand helpen, omdat ik zelf ziek ben.

Echter waar ik u wel mee kan helpen zijn mijn verhalen op: http://levensverhalenvanjouenmij.blogspot.nl/.

Ik ken die dalen. Er is maar 1 persoon die u kan helpen en dat bent u zelf.

Soms met behulp van een psycholoog(e) gaat het sneller.

Geloof me we hebben allemaal zoveel afscheid moeten nemen.

Soms lopen mensen een kort stuk met je mee, soms iets langer en anderen heel lang.

Op het moment dat u dit begrijpt, weet u ook dat u alleen maar liefde en gezelschap met en in uzelf zult kunnen vinden, onafhankelijk van anderen.

Ook uit mijn gedichten op mijn website vind u heel veel terug.

Ik wens u heel veel kracht en sterkte om te ontdekken wie u zelf bent en hoeveel er nog in u zit wat u nog niet hebt willen zien,Maus

Sent: Sunday, April 13, 2014 10:59 AM

To: maus-sturmer@home.nl

Subject: Betreft: BrievenrubriekBeste mevrouw Sturmer,Ik heb in mijn leven al heel veel afscheid moeten nemen. De pijnlijke herinneringen in mijn hoofd zijn soms teveel. Ik ben al 14 jaar alleenstaande en moet altijd Sterk zijn.

Hoe lang hou ik dit nog vol. Zie geen lichtpunten meer. Ben nu 54 jaar en heb het gevoel dat er niks moois meervin de toekomst ligt voor mij. Kunt u mij helpen?Vriendelijke groet Johanna2014-03-22 Maus aan Anita
Wat fijn om dat alles te lezen Anita

Hou dit vast in je leven en er is alleen maar vooruitgang.

Mag ik jouw brief vermelden op Faceboek, uiteraard zonder je naam

Het kan anderen weer verder helpen

Lieve groet en veel succes in je leven, Maus

From: AV

Sent: Saturday, March 22, 2014 1:54 PM

To: Maus Sturmer

Subject: Re: Uw brief aan God
Hallo,
Ik was je vorige mail nog eens aan het lezen en daar stond in dat je op een dag van mij nog een mail zou ontvangen ,zonder jouw mail te lezen wou ik dat ook doen ,en hier is hij dan .

ik heb me het boekje Srah en haar gevederde vriend gekocht en alles wordt zo duidelijk ,we moeten kijken naar de gewone simpele dingen een wondermooi boek met zoveel waarheid en sindsdien gaat het goed bijna 'supergoed' zou ik zeggen maar dat durf ik niet .

Het is allemaal zo makkelijk als je het beseft ik ben volledig tot rust gekomen ,ben tevreden met het leven dat ik samen met mijn partner heb .

Het is alsof er een soort rust over mij is gekomen ,ik maak mij niet meer druk om dingen of situaties, bekijk de mensen ook heel anders .

En alles wat goed is komt op ons af ,mijn partner heeft een job gevonden ik heb uren bij gekregen op het werk het is gewoon leuk, om te zien als jezelf positief in het leven staat dat al het positieve dan ook op je afkomt .

bedankt daarvoor voor de tip van het boek en je wijze raad.

Je bent een "schat"

Groetjes Anita x


Op 26 november 2013 09:29 schreef Maus Sturmer aan Anita:


Heel veel dingen weten wij in onszelf, alleen zijn we zo bezig met alles wat voor ons belangrijk is,dat wij vergeten van binnen aan ons hogere zelf te vragen wat onze weg is. Misschien kan ik u helpen door te adviseren het boekje aan te schaffen van Sara en haar gevederde vriend. Het is een boek van 8 tot 80 jaar. Heel begrijpelijk hoe je in jezelf alle antwoorden hebt zitten. Als mens kunnen wij zo moeilijk bij onszelf kijken. Wij bestaan uit twee delen. Ons menselijk lichaam is te klein om alles te bevatten en dat hogere deel van onszelf weet alles wat wij niet direct zien en voelen. Het lijkt een gekke raad, maar ik weet zeker dat ik op een dag, wanneer u dit leuke, maar zeker leerzame boekje heeft doorgewerkt, van u een berichtje krijg dat u antwoord heeft gekregen op alles. Er is nog een tweede deel dat heet; Sara en Seth.De schrijvers zijn Esther en Jerry Hicks.Ik wens u heel veel sterkte en geluk en vooral een leerzame tijd met dit wonderlijke boekje.

U vindt alle antwoorden,

Maus SturmerDeze brief ontving ik van een collega medium, welke ik heb geholpen. Haar begeleider en gids gaf deze boodschap aan haar door om naar mij te sturen.

24 oktober 2012

Ik, meester Rulof.

Ik wil je mijn dankbaarheid laten horen. Je hebt mijn stem verwoord naar mijn instrument. Je hebt mijn woorden uitgesproken zoals ik ze jou heb laten voelen en horen. Is mijn woord meer waard als het woord van bijvoorbeeld een opa en oma, een vader of een moeder, of een echtgenoot? Mijn woord is evenveel waard als het woord van een andere overledene. Ik wil je ook bedanken dat jij mijn instrument zoveel hebt gegeven. Je hebt haar zonder dat jij daar bewust van bent geweest, het laatste zetje gegeven om mijn naam nu in haar hart te kunnen sluiten. Je hebt haar ook het laatste zetje gegeven om mijn gedachten dat ik haar tweelingziel ben, in haar hart te kunnen sluiten. Zij heeft zo vaak een bevestiging ontvangen ,maar steeds opnieuw was er twijfel. Jij mocht, omdat jij de gave in je draagt en zuiver wilt werken, haar ouders beschrijven zoals zij zijn geweest. Je hebt al de woorden feilloos doorgegeven, ieder woord klopte! Je moest eerst beginnen met haar ouders, omdat zij door jouw feilloze gedachten kon luisteren naar mijn gedachten zonder een spoor van twijfel. Je hebt niet alleen haar een kostbaar geschenk gegeven, maar ook mij, en daarvoor ben ik je dankbaar.
To: maus-sturmer@home.nl

Sent: Tuesday, September 25, 2012 2:07 PM

Subject: HELP!!!hi maus,
ik heb je via je site geprobeerd te mailen maar dat lukte niet om wat voor reden dan ook...
ik heb al met heel wat paragnosten, mediums, kaart leggers contact gehad maar het maakt
mij alleen maar in de war...
ik heb contact met een man, G. heet hij, ik heb echt het gevoel dat hij van mij houdt maar
alles tussen ons loopt stroef... hij lijkt angstig... ik vraag me af of wij een toekomst samen hebben en of die serieuse relatie erin zit voor ons... ik hoop dat je mij wil en kan helpen... normaal ben ik intuitief heel sterk en mijn gevoel zit er nooit naast maar begin gewoon aan mijn eigen gevoel te twijfelen nu... dat voelt niet fijn...
heb je voor mij ook wat tips om hoe met hem om te gaan om hem naar me toe te trekken, i.p.v.
af stoten... hij is niet als andere mannen, ik heb nog nooit iemand als hem ontmoet...
ik zit vast in mijn gevoel... HELP...
groetjes, angelique...


Hallo AngeliqueDe vraag is of ik je wil helpen en mijn antwoord is ' nee' . Waarom?

Je zegt het zelf. Je bent er bij zoveel geweest en het brengt je in de war.

Wanneer ga jij zelf je keuzes bepalen? Wanneer gebruik je je eigen gevoel en intuïtie?

Nee Angelique, je mag niet bij me komen en ik help je niet.

Het wordt tijd op eigen benen te gaan staan, in plaats van je dure geld weg te brengen naar mensen die je in de war brengen.

Ik wens je veel sterkte en inzicht, MausTo: maus-sturmer@home.nl

Sent: Tuesday, September 25, 2012 5:43 PM

Subject: RE: HELP!!!weet je,
dank je wel want je hebt gelijk...
dus heb je me zeker wel geholpen maar niet op de manier die ik van je vroeg...
ik moet idd weer "baas" worden over mijn eigen leven, gevoel en keuzes...
het gaat me lukken...
nogmaals, heel erg bedankt..!
groetjes, angelique..Jezus ik had twee wensen in mijn leven. naar Israel gaan en Jezus te ontmoeten. ik heb geen geld voor Israel, maar u ontmoeten kost niks. u liet mijn droom uit komen. in een droom. ik was in Israel..ik vroeg daar iemand de weg. en ik hoorde dat het nog 2 uurtjes lopen was..ik dacht maakt niet uit...al moet ik de hele dag lopen. ineens liep Jezus naast mij. hij straalde zoveel rust uit. en liefde. hij pakte mijn hand vast. en we hadden een gesprek wat ik me niet meer herinner. mijn dochter die achter mij liep vroeg aan mij. mama kan ik ook iets aan Jezus vragen..ik zei vraag maar in jezelf Jezus geeft antwoord. mama ik weet het al zei ze.
ik heb dit verhaal al eerder geschreven hier. maar zonder mijn email adres. toch verlang ik nog steeds naar u Jezus. ik heb zoveel vragen en ik wil zolang al echt naar Israel. u voetsporen volgen. maar ik heb echt geen geld. help mij aub. ik hou meer van u Jezus dan van het leven. maar wat kan ik u geven. soms doet het leven zo pijn. maar dan mag ik altijd bij u zijn.
een tijdje geleden ik lag op mijn bed. en ik keek naar buiten. ik zag een vallende ster. ik vroeg god als u bij me bent. laat de ster meer schijnen. even later ik keek weer door de raam. en toen zag ik een vallende ster.. het leek op een vuur pijl. recht naar beneden, ik voelde mijn ogen branden dit was geen droom. god u was bij me. ik verlang naar het moment dat u terug komt Jezus
om voor altijd bij u te zijn. ik hou van u Jezus voor altijd. anja_fransen3@hotmail.com. ik vind het leuk om reacties te krijgen.
wel serieus graag. Gods zegen voor iedereen.


Goedemorgen Anja

Een mooi verhaal. Laat jouw wens eens los. Als het jouw levensweg is kom jij in Israel. Zo niet dat is Israel al in jouw dromen verschenen of ben je er Astraal geweest. Blijf geloven in je droom, je wens is allang daarboven gehoord.

Laat geld en droom los en zie wat er gebeurt. Met lieve groet,

Maus
maus.
je hebt gelijk. want god heeft mij allang gehoord. ik moet leren geduld te hebben. maar er speelt om dit moment zoveel in mijn leven. dat ik wil vluchten. gelukkig kan ik vluchten in gebed. en vraag ik ook mensen om voor mij te bidden.
het leven is niet altijd makkelijk..maar in geloof word je gedragen. bedankt voor je reactie. anja


Beste,

Ik heb van en zieke het gebed doorgestuurd gekregen,er werd mij gevraagd dit gebed naar 9 andere personen door te sturen. Ook dit heb ik in goed vertrouwen gedaan. Maar voor ik het gebed zou lezen moest ik eerst een wens doen,ook dat heb ik dus gedaan. Ik zou zien wat er na 4 dagen zou gebeuren( helaas is er niets gebeurd wat zeer jammer)

De vierde dag loopt intussen ten einde. Ik had zo gehoopt op een telefoontje van een supermarkt waar ze mij verzekerde dat de nog dringend personeel zochten Dat is mij door de filiaalleider zelf verteld vorige week woensdag en hij zei nog tegen mij misschien kan jij hier maandag al beginnen. Alles leek ze mooi en nu zit ik in zak en as

Waarom beloven ze zoiets in een gebed en dat ik hun moet laten weten wat er na dagen is gebeurd, NIETS DUS !

Sorry hoor maar ik ben een zeer gelovig persoon en dit raakt mij diep in mijn ziel. Hopelijk hebben andere mensen meer geluk dan ik ik ben nu éénmaal een pechvogel. Groet Lily
Dag LilyDe ervaring heeft geleerd dat zulke gebeden, doorgestuurd via internet, weinig of niets opleveren. Het gaat er om waar je zelf in geloofd. Als ik jou was zou ik morgen even bellen naar die chef, dan heb je zekerheid. Er kan altijd iets tussengekomen zijn.

Hou je vast aan je eigen gevoel en niet aan dit soort papiertjes die jou alles kunnen laten geloven.

Veel succes in je nieuwe baan die komt, ook al is het misschien niet waar je verwacht.

Maushoi maus,
een tijd terug toen we bij jou waren heb je mij een aantal dingen gezecht,
die evt nog zouden aan komen, dat was dat ik mijn moeder dingen ging verwijten,
dat is paar dagen geleden uit gekomen, daar sluip je langzaam in, ik moest gelijk aan jou denken van oh dat heeft maus me ooit gezegt, ik ben mijn gevoel afgegaan van wat kan ik doen, en het is nu weer zo ver bij gepraat, alleen mijn zusje waar ik een goede band mee had daar heb ik even geen contacht meer mee dat komt door haar vriend, magoed dat komt wel of niet, ik heb ook nieuwe mensen leren kennen, waardoor ik sterker geworden ben, relatie gebied is nog niks maar dat komt vast wel, ik word nu vaak mee gesleept en ik kom steeds meer losser op stap, het paranormale, dat krijg ik ook beter onder de knie, omdat ik zeker van me zelf ben, en met ruzies merk ik dat ik sterker word, omdat sommige mensen op je gevoel spelen, en dat gaat nu moeilijk,ik heb van een vrouw spirituelen spullen gekregen waar ik erg blij mee ben is gewoon heen hulp middel maar ik merk dat ik dat niet altijd nodig heb
ik wilde dit gewoon even met jou delen, omdat ik vaak heb als er wat gebeurd dat je mij daar voor behoed hebt,

WalterHallo,
Ik heb een vraag en ik hoop echt dat U mij kunt helpen.
Mijn dochtertje Ashley is nu bijna 5mnd oud en was de eerste weken heel rustig.
Nu nog, echter heeft ze overdag ontzettend veel problemen met slapen.
Ook heel onrustig als ze moe is, krijst soms uren achter elkaar en wil niet slapen.
Alles geprobeerd, alle plaatsen om haar te laten rusten, in bed, de box, de maxi cosi, wipstoeltje, bij mij langs me op de bank omdat ik dacht dat ze bij mij wilde zijn. Niets werkt, alleen bij mij op de arm wil ze nog wel eens een kwartiertje-halfuurtje slapen maar dit is niet vol te houden. Ze is ook al 2x opgenomen geweest omdat de artsen dachten dat het aan de voeding lag, en heeft nu dus voeding voor een evt. koemelkallergie. Ze is inderdaad niet meer zo gespannen, echter het slaap-drama blijft!! Snachts is er niets aan de hand dan slaapt ze normaal en rustig door. Ik ben echt ten einde raad en hoop dat iemand mij kan helpen door te vertellen wat er met haar aan de hand is, waarom ze zo krijst en moeite heeft met slapen en wat ik er aan kan veranderen, wat ze wil dat ik doe. en vooral of ik alles wel goed doe in haar opzicht.
Wij zijn een gezin met 1 laag inkomen, dus financieel zit het er ook niet aan dat we iemand kunnen bezoeken, vandaar deze mail.
(we mogen al blij zijn met 20euro per maand boodschappengeld)
Ik hoop echt dat u mij kunt helpen. Groetjes, laura ”

Hoe is de bevalling geweest? Heeft ze misschien klem gezeten?
Mijn dochter, die hier meer in gespecialiseerd is, kreeg door dat ze hoofdpijn heeft. Ik kreeg door de darmpjes. Het kan een combinatie zijn, vandaar mijn volgende vraag. Trekt ze de beentjes naar zich toe of duwt ze die van zich af?

Met vriendelijke groet.
Maus Sturmer

heel erg bedankt voor de snelle reactie!
De bevalling ging goed, het was een geplande keizersnede waar alles heel rustig bij verliep.
Dit was noodzakelijk, gezien mijn vorige keizersnede.
We hebben qua darmpjes ook alles al geprobeerd, tegen krampen enz.
Infacol, Sab Simplex, Andere flessen, Koemelkvrije voeding die ze nu krijgt...
Vandaar dat we de wanhoop ook bijna nabij zijn.
groetjes laura
ps. ze strekt de benen helemaal, alsof ze een behoorlijke driftbui heeft...


Gestrekte beentjes betekend in de meeste gevallen toch krampjes. U zou eens via de huisarts kunnen vragen naar aangezuurde melk. Vroeger heette dat Farilon. Dit merk is er uit, maar het kan zijn dat er een vervanger voor is.
Mijn kleindochter had hetzelfde probleem en dit was hier de oplossing. Ook zij strekte haar beentjes bij krampen.

Als de kleine de beentjes strekt en/of schreeuwt, neem haar dan niet op je arm, maar leg haar op de bank of bed en strijk met je platte hand rond de navel. Dat heet de zonnevlecht. Je moet de hand ronddraaien in de richting van de klok, dus altijd rechtsom. Datzelfde doe je ook over haar hoofdje. Een moederhand werkt rustgevend en genezend.
Probeer het eens en laat eens weten of het helpt. Na een korte tijd moet ze al rustiger worden. Mocht dit helpen, leg het dan voor aan je dokter, dan moet er toch iets met de darmpjes zijn, vermoed ik.

Lieve groet,
Maus
Dank je wel voor je prachtige kerstengel. Ben er heel blij mee.

Wens jou en je familie heel veel kracht, liefde en gezondheid toe in deze moeilijke dagen en voor het nieuwe jaar. Dat elke wens op brand een kaarsje vervult mag worden.

Veel liefs,

Maus

Hallo Maus,

Dank je wel voor de kaarsjes, die je afgelopen jaar voor mij gebrand hebt.

Velen hebben geholpen, zoals bij mijn vader, waarbij hij 2 keer echt op het randje was. Hij is weer “gezond”. Wij, zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind, zijn hier heel dankbaar voor. Ik heb net een kaarsje gevraagd voor mijn zwager, die terminaal is. Nu kwam net een telefoontje van mijn jongste zwager, dat hij er ook nog longembolie bij heeft.

Maus, ik hoop, dat met jou alles goed is. Jouw “site” is een hele steun voor mij. Ze geeft mij kracht. Voor 2011 wens ik jou gezondheid, geluk, gezelligheid, warmte om je heen en net zoveel kracht als ik van jou krijg. Ik stuur je hier mij kleindochter als kerstengel als een klein dankjewel voor alles wat jij voor mij doet. Dank je wel, Agnes uit BocholtzDatum: 2010-12-26 21:40:06 Hyves
---------------------------------------
Hallo,

ik ben Suzanne en ik wil graag met u in contact komen. Ik heb altijd sterke gevoelens gehad,maar de laatste tijd gebeuren er dingen met mijn gevoel die ik niet kan verklaren.Ik zie dingen ik droom over dingen en sinds een paar maanden ga ik goed met een vrouw om die precies hetzelfde heeft.We voelen elkaar ook aan en steeds als we een slecht gevoel hebben dan gebeurd er iets ergs.Wij weten echt niet hoe we ermee om moeten gaan of misschien te ontwikkelen.Ik/we staan er wel open voor,maar hoe moet het allemaal.

Bij deze dacht ik ik google even,maar wel in mijn achterhoofd dat er misschien iemand kan zijn die niet eerlijk is.U zelf zag er wel betrouwbaar uit en vandaar dat ik u ook aan schrijf. Ik hoop iets van u te horen.

Mvg SuzanneDatum: 2010-12-26 21:40:06
---------------------------------------


Hallo Suzanne

Hoe dit allemaal moet is niet zomaar even verteld, Je kunt er sowieso mee beginnen om veel boeken over dit alles te lezen, zodat je dingen leert begrijpen. Je kunt ook op een persoonlijk consult komen en dan leer ik je zelf wat je weten moet. Hoe je goede en slechte berichten kunt leren schiften en hoe je ermee om kunt gaan. Hoe je jezelf zuiver kunt houden in bepaalde situaties en omgang met mensen, etc. Want ieder mens brengt geestelijke problemen mee, die jij nooit bij je mag houden. Begrijp je wat ik bedoel.

Per brief is dat allemaal niet mogelijk. Je kunt altijd telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken via 06-51263403. maar misschien zit er ook bij jou in de buurt wel een betrouwbaar iemand die jou veel duidelijk kan maken.
Het is aan jou om hierin keuzes te maken die voor jou goed zijn. Mocht je naar iemand gaan in de buurt waar je woont, leer een ding van mij. Die persoon mag jou niets vragen, jij stelt vragen en zij/hij geeft antwoord. Als het goed is hoort die persoon eerst van alles over jou te vertellen, zonder dat jij al een vraag hebt gesteld, of je mond maar hebt open gedaan. Dan zit jij op de goede stoel. Zo niet, sta dan binnen tien minuten op en neem dan zonder betalen afscheid. Het medium moet jou heel veel kunnen vertellen, zonder dat jij iets zegt.
Ik wens je heel veel inzicht en wijsheid toe voor de toekomst,
Maus
Hallo Maus, waarom blijft de scheiding zo'n pijn doen ondanks een heleboel zalvende woorden van lieve mensen zoals jij? Waarom blijf ik het gevoel hebben dat Onze Lieve Heer 'mijn' gebeden niet verhoort en 'mijn' verzoeken links laat blijven liggen? Wanneer gaat voor mij de zon weer schijnen? Waarom lijkt het/is het dat mensen die God niet serieus nemen beter in het leven staan en er ogenschijnlijk meer uithalen dan gelovige mensen dan ik? Waarom blijf ik het gevoel hebben dat Onze Heer er nauwelijks voor mij is, ik krijg geen signalen van Hem, ik praat veel tegen Hem maar ik weet niet of Hij mij hoort. Mijn zielspijn is enorm, ja ik wil graag loslaten maar dat gaat niet zo eenvoudig. Groet, radeloos boos, teleurgesteld) (via gastenboek binnengekomen)


RadeloosZalvende woorden bestaan niet, alleen eerlijke woorden. En ja, een scheiding blijft pijn doen, evenals het overlijden van een partner. Het is echter alleen aan jou om niet in die slachtofferrol te blijven maar er bovenuit te kruipen, zodat de pijn af gaat nemen.

Knap jezelf op door te beginnen met je uiterlijk eens helemaal te veranderen, door een make-over, dat geeft zelfvertrouwen. Door dat zelfvertrouwen laat je zien wie je werkelijk bent en laat je niemand meer toe jou er onder krijgen.De zon gaat pas weer schijnen als je ophoudt slachtoffer te zijn, maar vooruit gaat denken naar het positieve. Hoe kan God jou helpen in een situatie waar je zelf in wilt blijven zitten en medelijden met jezelf blijft houden? Geloof me, harde woorden, maar ik spreek uit ervaring. Ik moest ook eerst mijn eigen leven opbouwen na Ber zijn dood, voor God mijn wensen kon vervullen.Zolang jij zo dubbel blijft, een slechte situatie in stand houdt, kan hij toch niet helpen om jou een betere toekomst te geven? Jij ziet die toekomst niet eens.Ik wens je veel sterkte en veel kracht om jouw wereld om te draaien naar een betere wereld, maar zolang jij slachtoffer wilt blijven, wat ook mag radeloos, dan is het ook goed, maar het verbeterd niet jouw wereld.

Jij bent degene die als enige jouw denkwijze om kan draaien.


Ik wens je veel kracht en liefde hierbij en een heel nieuw 2011, want wat is er mooier om in jezelf de zon weer te laten schijnen in een nieuw jaar.
Maus

Hallo, Ik heb u gevonden via Google eigenlijk vanwege een plan en een vraag wat in mij opkwam. Ik heb namelijk als hobby contact maken met het verleden. Zo zie ik dat dan.
Ik loop namelijk met een metaal detector en ga op zoek naar sporen uit het verleden.
Het heeft een bepaald gevoel als je een munt of een vork of zoiets vind uit de middeleeuwen wat daar al 500 jaar ligt en waarschijnlijk nog precies zo ligt als de dag dat het verloren werd.
Nu vroeg ik me af of een goede helderziende zich niet zou kunnen concentreren op bv de kaart van Haarlem (dat is waar ik woon) en dan zou kunnen zien waar het de moeite waard is om te zoeken?
Met Vriendelijke Groet, Bas Akkerman
Nee Bas, als ik dat kon, won ik ook elke loterij. Groetjes, Maus (Via Hyves binnengekomen)Lieve God, dank u dat u vandaag via twee lieve mensen heb laten weten dat ik mijn problemen bij u kan leggen. Ja ik was/ben even de weg kwijt. Ik ben 2 jaar getrouwd en 6 jaar samen met een surinaamse man. Mijn man wil in maart 3 weken naar zijn dochter die dan zal bevallen dat is mooi en bijzonder. Ook al zou ik mee gaan hij wil drie weken alleen met zijn dochter op trekken. Ik gun het hem. Waarom dan die paniek aanvallen dan, waarom voel ik me aan de kant gezet, waarom omdat zijn aktie mijn wonden uit het verleden open scheuren. Bang dat ik hem kwijt raak, terwijl ik weet dat hij van me houd mijn gevoel is niet reaal. God help mij de weg te vinden vergeef me dat ik verdwaald ben. Help mij weer te genieten van al het moois om me heen. God zegen Rob en Nancy en haal weg mijn pijn. Al de andere mensen die mij verlieten die zijn gegaan omdat u ze geroepen heeft Heer. Laat het verleden het verleden zijn en maak mij vrij van deze pijn.
From: maus-sturmer@home.nl
Subject: God geeft door
Date: Tue, 19 Oct 2010 08:57:01 +0200


Lieve Roos

Ook al ben ik God niet, maar de beheerder van deze site, toch moet ik even reageren wordt van bovenaf gezegd. Er wordt doorgegeven dat je het beter bespreekbaar mag maken met jouw vriend, hoe belangrijk het is dat je wel meegaat en ook wordt betrokken bij de liefde van zijn dochter.Dat samen een belangrijk onderdeel is in jouw leven en zeker ook bij een deel van zijn dochter. Maak jouw gevoel duidelijk aan hem. Ik heb het idee dat je dit op de verkeerde manier naar voren brengt. Luister eens naar de boodschap die jou dezer dagen wordt ingefluisterd en die jou aangeeft op welk moment en met welk gevoel je dit naar voren mag brengen. Geef aan dat je hem toch wel zijn uren bij zijn dochter gunt, maar ook voor een deel daar samen aan deel wil nemen en wil genieten van dat mooie land. Ik vermoed dat hij er best voor open staat, maar dat je hem teveel claimt. Dit is nu een mooie tijd om te leren dat hij best een stuk vrijheid kan hebben in een relatie, en die vrijheid dan ook samen deelt met zijn dochter en ook een stukje met jou.Ik wens je veel inzicht en kracht, ook als hij nee blijft zeggen, wat ik zelf niet denk, maar dan is dat een stukje leerschool voor jou om te vertrouwen.

Veel liefs, Maus Sturmer.
----- Original Message -----

From: roos Pick

To: maus-sturmer@home.nl

Sent: Tuesday, October 19, 2010 9:28 AM

Subject: RE: God geeft door


Hartelijk dank voor wat u mij door geeft ,u verwoord het goed.
Ik wacht af en hoop de juiste woorden door te krijgen.
mvg Roos
From: maus-sturmer@home.nl
Subject: Re: God geeft door
Date: Tue, 19 Oct 2010 12:16:24 +0200

Mag ik dit alles in de brievenrubriek zetten samen met uw brief aan God, zodat andere mensen hier ook wat aan hebben? Uiteraard wordt geen naam of mailadres vermeld, maar initialen of helemaal niets. Uw keuze.

Met vriendelijke groet, Maus Sturmer

Hallo Maus
Als jij denkt dat ik er andere mee kan helpen prima.
Mijn verhaal is dat ik vanaf het moment nu ongeveer 2 maanden geleden vanaf het moment dat mijn man voor het eerst zei alleen te gaan paniek aanvallen kreeg.
uitte zich in huilen uren, je zou haast zeggen dat het verdriet van het verlies van mijn moeder toen ik 11 was en alle andere mijn twee echtgenoten nu eruit kwam.
Het was niet leuk tegenover mijn lieve man.
Ik mag mezelf een christen noemen maar was de weg kwijt , ik bid om hulp maar de paniek bleef.
Kreeg accupunctuur werd rustig kon weer even verder. heb een afspraak met maatschappelijk werk en een haptonoom. Je probeert van alles want als ik gek wordt van de gedachten heb ik het geprobeerd'. Het liefs kruip je weg een afspraak met mijn zus wilde ik afzeggen nee zei ze, nu zie ik dat mijn gebeden verhoord worden alleen ik zag het niet ze verwende me met een gezichtsbehan-deling en weer kwam ik een paar uurtjes tot rust. Ik werk bij twee dames ze hoorden mijn probleem aan en wezen me allebei om het probleem bij God te leggen hoe dan dacht ik ik smeek en bid maar nog gaat het niet vooruit, toch wel langzaamaan kon ik wat meer hebben als mijn man over Suriname sprak of de ticket besprak. Ik voelde me heel alleen en dacht niemand zal dit probleem begrijpen hoe ben ik hier terecht gekomen verward in mijn gevoel. 1 van de dames bad met me en dat deed me goed, ze zei zegen de mensen waar je moeite mee heb en je zal veranderingen merken, o ja dat wist ik maar nu doen. Het was de zoveelste nacht dat ik niet in slaap kon komen mijn kinderen wil ik niet belasten mijn vriendinnen niet ik moet er zelf uit komen en ik zat voor de computer en ik dacht ik type God in en zo kwam ik hier terecht, ik ben er nog niet maar je antwoord gaf me kracht. Dank je wel dat je me geantwoord heb. Roos

Je mag Roos erbij zetten dat is niet mijn persoonlijke naam de Ro zijn de eerste letters van mijn man de os van mij.


Dag Maus,

Vandaag ben ik bij een hele dierbare vriend geweest. In september verloor hij zijn geliefde, C. Zij kon het leven niet meer aan en heeft besloten er zelf uit te stappen. Ik ken haar vanaf mijn 4e jaar. Samen hebben wij onze jeugd en studietijd doorgemaakt. Wij waren als zusjes. Vandaag wilde haar vriend J. heel graag zijn gesprek met jou samen met mij delen. Ik heb echt heel goed opgelet of J. geen informatie gaf die vervolgens gebruikt werd. Maar niks van dit alles. Met grote verbazing heb ik gehoord wat jij vertelde over C., haar jeugd, haar opvoeding, haar leven. Het is gewoon een kopie van mijn woorden aan J. een week eerder. En ik kon het weten, immers wij zijn als zusjes opgeroeid. Jij kon dat nooit weten, maar vertelde het zo
duidelijk, bijna in mijn woorden. Ik ben heel diep onder de indruk, en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. En ik vind het heel fijn voor J. dat hij alweer bevestigd krijgt dat hij echt alles heeft gedaan om haar gelukkig te maken. Het gaf hem zichtbaar troost, en ik ben je echt enorm dankbaar hiervoor. Zelf ben ik heel erg blij dat mijn lieve 'zusje' rust heeft en dat haar ziel niet rondzweeft in een onrustige overgang, daar heb ik ook troost uit gehaald. Dat was ook mijn grootste angst, want dat verdiende ze niet. Ik zit zelf nog met vragen over andere zaken en wil graag een afspraak met je maken. Ik zal je binnenkort bellen.
Alvast heel erg bedankt. Lieve groet, M. K.

Dag Maus,

Ik zit hier alweer met kippenvel. Ik heb 5 zussen en C. was erg
veel bij ons thuis, bij ons was warmte, bij haar thuis niet. Al mijn
zussen steken kaarsen voor haar op. Zelf doe ik dat sowieso elke avond.
En ik het weekend ga ik vaak naar een prachtige kapel in Boschehuizen,
daar staan nu ook kaarsen voor haar te branden.
Elke avond voordat ik ga slapen dan vraag ik aan mijn lieve moeder om
C. te helpen. Mijn moeder is in december overleden, daarna kwam
C. weer heel intens in mijn leven. Ik weet dat ze tegen mij loog,
ik weet ook dat zij zich schaamde dus ik liet haar in haar waarde. Ik
hou met heel mijn hart van haar en hoef haar niks te vergeven, ik heb
haar nooit iets kwalijk genomen, maar als ze vergeving nodig heeft dan
bij deze. J. ken ik sinds juni van dit jaar en is een hele lieve vriend voor
mij, wij hebben veel steun aan elkaar. Maar ik ben niet verliefd op hem,
ik heb de liefde van mijn leven, denk ik, al gevonden. Maar ik denk
steeds aan een van mijn zussen als ik aan J. denk. Dat is heel raar
maar ik zie die twee steeds samen. Zij heeft hem slechts een keer
ontmoet bij mij thuis. Ze lijkt erg veel op mij, dus misschien vandaar
de verwarring.
Ik vind het heel erg lief dat je mij deze boodschap door hebt gegeven.

Ook een fijne dag en lieve groet,
M.K.

Goedemorgen Monique
Vanmorgen was C. al heel vroeg bij me, iets waar ik minder blij
om was, omdat het nogal indringend was. Tegen mijn gewoonte in heb ik
beloofd haar vragen en opmerkingen door te geven, vooral omdat ik geen
foto van je heb en jij niet in mijn spreekkamer zit.
Laat me even weten of het klopt. Zelf zal ik proberen haar dichter
naar het licht te brengen, daar verlangd zij heel erg naar. Maar in
haar gevoel moeten de dingen eerst geregeld zijn die zij in haar hoofd
had en nog heeft.
In de eerste plaatst vroeg C. of J. en jij een ieder wil
vragen om veel voor haar te bidden en kaarsjes te branden. Ze heeft
veel licht om haar heen nodig.
Dan is er blijkbaar ook van jou vergeving nodig naar haar, omdat ze
ook vaker heeft gekwetst, ondanks dat je haar goed begreep, moet dat
soms moeilijk zijn geweest voor je. Als laatste het volgende.
Ben jij de vrouw die ik gezien heb om J.? De vrouw die ook heel veel
om hem geeft, zonder het ooit te laten merken, omdat hij bij C.
hoorde? Ik ga hier niet dieper op in. Het zijn alleen de dingen die ik door
C. te zien krijg.
Laat even van je horen.
Met lieve groet en fijne dag,
Maus


Ik heb net even op je site gekeken en ik vind het goed dat mensen kunnen
lezen hoe puur jij info. geeft. Maar ik vind het wel erg herkenbaar, de
datum 13 september en de namen C. en J. Ik weet niet of J. dat wel goed vindt.
Dus als het niet teveel moeite is zou je dan de datum weg willen halen
en de namen C. en J. ook, en daarvoor alleen de voorletters of zo?

Dat zou ik echt heel erg fijn vinden. Verder vind ik het prima, want
het is zoals het is, en ik ben heel blij dat je mensen zo kunt helpen in
hun verdriet. Ik zal de dochter van C. dit verhaal vertellen, misschien is het
voor haar ook goed en fijn om een keer langs te komen. De tweeling, daar heb ik slapeloze nachten van. Niemand kijkt naar die jongens om. Ik moet erom huilen en mijn hart breekt.
C. zal ook daardoor niet veel rust vinden. Die jongens worden zo
aan hun lot overgelaten. Ik kan ze zelf niet in huis nemen want ik heb
zelf twee jongens in die leeftijd en ik heb daar alle aandacht en liefde
voor nodig. Maar een hele goede vriendin van mij doet al jaren
pleegzorg, en crisisopvang. Zij zou zich daar echt over willen buigen.
Maar dan heb ik toestemming van die vader nodig, en die bemoeit zich
nergens mee. Zal ik de raad van kinderbescherming anders eens inschakelen ?
Die jongens weten wel dat ze altijd bij mij terecht kunnen, ze bellen
ook af en toe. Maar ik ben bang dat als er niks effectiefs gebeurd ze
eindigen in een cel. Ik zei nog tegen C., breng ze aub naar een
internaat in Belgie, gelijk doen. En dat zei jij ook tegen J.
Helaas zijn ze niet naar Maaseik geweest, ik heb haar naar Alicebourgh
in Lanaken gestuurd, zo zonde.
Lieve groet,
MK


Maus
Heel lief dat je me steunt,wat moed geeft,het is terug het lot dat je juist naar mij stuurt vandaag ongelooflijk.
Duizend maal dank
P. God bless
Van: Maus Sturmer [mailto:maus-sturmer@home.nl]Even losmaken van alles en het valt vanzelf op zijn plaats. Neem wat afstand of ga er even tussenuit. Soms blijkt de goede weg de verkeerde. Veel sterkte, Maus----- Original Message -----


From: To: 'Maus Sturmer' Sent: Thursday, May 06, 2010 9:25 AM

Hallo Maus
Hartelijk dank voor de mooie mail,
ik weet niet hoe het komt maar ik had het juist nodig,
heb wat een moeilijke periode(liefde)weet mij geen raad.
Heel veel liefs P.Sent: Friday, March 05, 2010 7:28 AM

Subject: Re: Inlichtingen betreffende medium helderziendeHallo Maus

Echt prachtig webpagina heeft u.

Daar geniet ik heel veel van.

Prachtig foto's heb u gemaakt.

Gr Alphons en Neel.
----- Original Message -----
From: ...
To:
Sent: Monday, February 22, 2010 8:58 AM
Subject: Ger Glas

Geachte mevrouw Maus-sturmer

middels deze mail wil ik U het volgende mededelen. misschien dat U zich nog aan mij kunt herinneren.
ik ben diegene waarvan U tijdens de slank cursus van Marlies sportlessen
heeft gekregen op het zwembad in de bende.
we hebben samen langs het zwembad eens een gesprek gevoerd over mijn situatie op het zwembad.
U heeft toen tegen mij gezegd dat wanneer we een andere werkgever zouden
krijgen voor mij een andere tijd zal aanbreken. Nou dit is gebeurd.
de nieuwe werkgever heeft me gevraagd of ik mijn oude functie als
hoofd zwemzaken weer wil opnemen.
dat wat de oude werkgever me toen ontnomen heeft.
mijn taak op het zwembad krijgt ieder geval weer wat inhoud in die zin dat
ik weer fluitend naar het werk kan gaan.
dat wat U destijds tegen me gezegd heeft heb ik altijd in mijn achterhoofd
gehouden, misschien dat ik dan kans had om weer mijn oude functie terug te
krijgen wanneer de oude werkgever het convenant niet verlengd kreeg,
eigenlijk mag ik het niet zeggen maar toch was ik stiekem aan het hopen
dat de oude werkgever het zwembad niet meer in beheer kreeg maar dat we
een andere werkgever krijgen. dat is dan uiteindelijk gebeurd
maar wat de toekomst brengt moet zich toch uitwijzen maar ik zal in ieder
geval me volledig inzetten op mijn (oude) nieuwe functie.
ik wil U graag bedanken voor wat U toen zei.
ik was van mening U dit te moeten mededelen.
het heeft me altijd hoop gegeven, nogmaals bedankt.
met vriendelijke groet
G.G.

Hartelijk gefeliciteerd. Misschien heeft u door dat gesprek de hoop gekregen
die nodig was voor deze inzet. Veel succes gewenst. Ik weet dat er nog meer uit gaat komen aan ideeën en gedachten in de goede zin.
Veel succes en plezier in het werk en ook privé. Groetjes, Maus Sturmer----- Original Message -----
From:

To: maus-sturmer@home.nl

Sent: Tuesday, January 12, 2010 5:32 PM

Subject: kerstwensenGeachte mevrouw Sturmer,Nu de eindejaarsgekte - een beetje ironisch gezegd, maar niet kwaad bedoeld - zo ongeveer voorbij is en de rust min of meer is weergekeerd, wil ik U mede namens mijn vrouw hartelijk danken voor uw goede wensen voor 2010. Ook U wensen wij natuurlijk het allerbeste dat het leven maar te bieden heeft en wij hopen dat U veel moois en veel warmte in uw leven mag ervaren. Het was de derde Kerstmis die wij zonder onze zoon hebben beleefd en dat gaf aan het feest iets melancholieks. Toch willen we graag zeggen dat het bezoek bij U ons beiden goed heeft gedaan. We hebben het leven positief hervat en zijn gelukkig met alle liefde die ons ten deel valt van onze overblijvende kinderen, onze kleinkinderen en van allen die ons nabij zijn. We wensen U nogmaals het allerbeste en wie weet tot ziens !

Met vriendelijke groeten, P. S.
Goedemorgen mijnheer S.

Mijn excuses dat mijn antwoord zo lang heeft geduurd, maar op 28 december is mijn moeder gestorven en daardoor is alles blijven liggen aan post. Vanaf 5 uur vanmorgen ben ik eerst begonnen achterstallige post weg te werken en te beantwoorden. Ik ben blij te horen dat de sessie met uw zoon in ieder geval een stuk heeft geholpen en weer positiviteit in uw gezin heeft gebracht. Ik wens u beiden nog een prachtig jaar toe, al is het wat laat, vol liefde, gezondheid en kracht.

Met lieve groet,

Maus Sturmer----- Original Message -----
From: J.Burgers

To: maus-sturmer@home.nl

Sent: Thursday, December 31, 2009 10:41 AM

Subject: Prachtig werkstuk Maus !
Lieve Maus, Vught 31 dec. 2009Jouw KERSTKAART,is 'n groot compliment waard,

'n stukje huisvlijt, om te bewonderen, en te lezen,

"de warmte springt er af", als van 'n open haard,

met zo'n visie én expressie ,hoef je geen kritiek te vrezen.......Daarom véél lof van mij over dit "werkstuk",én terecht

'n ODE aan jou Maus, jij weet het amateurisme te "ontstijgen",

de lay-out is professioneel,en de tekst,'n doordacht "hoofdgerecht",

bedankt Maus, dat ik die"specialiteit" van jou mocht krijgen !'n Produkt met klasse,mag beslist nooit bij het "oud papier",

Maus,de kunstenares,creatief met woorden, én beelden,

ik bekeek het met waardering,en las de tekst met plezier,

vandaar dat ik nu mijn positief oordeel aan jou mailde !!!Prettige jaarwisseling, en een voorspoedig 2010,

hartelijke groeten uit Vught,

Jan Burgers

----- Original Message -----
From:

To: maus-sturmer@home.nl

Sent: Sunday, December 13, 2009 9:06 PM

Subject: FW: Blijven geloven


Hallo Maus,

Deze mail ontving ik enkele dagen geleden en ik dacht meteen aan jou. Ik dacht aan de mail, die jij stuurde en waarin je schrijft, dat je dagen hebt, dat je in de put zit, dat je depressief bent, maar ook, dat je er weer langzaam uitkrabbelt. Goed zo meid.

Jij hebt al zoveel voor mij en mijn familie gedaan door de kaarsjes, die ik op jouw site aan mocht aansteken en waar jij dan verder voor zorgde. Onze kleindochter Ninthe, onze zoon Adriaan, mijn vader en moeder en mijn man en ik zijn je van harte dankbaar, dat wij bij jou de kaarsjes mochten aansteken, die ons zo geholpen hebben. Of dat nu een ziekenhuisopname was, een herseninfarct, operaties, zenuwhoofdpijn en verwarring of belangrijke tentamens. De aangestoken kaarsjes en de kracht, die daaruit voortkwam, hebben heel goed geholpen en daarom nu een kleinigheidje voor jou terug.

Misschien heb je deze pps al eerder ontvangen, hij is niet nieuw meer denk ik, maar hij komt van uit mijn hart en is een oprecht dankjewel en een wens voor spoedige beterschap voor jou.

Alvast hele fijne Kerstdagen en een geweldig goed, maar vooral gezond 2010, voor jou en je familie

A.L.

Goedemorgen A.Dank je wel voor deze hartverwarmende lieve brief. Soms weet je niet eens dat je anderen helpt met je websites en als ik me wel eens beroerd voel of eens een paar dagen weg ben en de kaarsjes een dag of paar dagen oversla om ze bij te zetten, voel ik me altijd een beetje schuldig naar de mensen. Nu ik weet hoeveel invloed ze hebben en hoeveel licht ze verspreiden zal ik proberen het nog frequenter te doen, hoewel het door omstandigheden, of als ik weg ben ook weleens wat later gebeurt. Soms moet ik ook een beetje om mijn privéleven denken en een beetje rust en afstand nemen. Het leven is soms wat hectisch.

Echter hoe donker periodes ook kunnen zijn een venster of deurtje gaat altijd weer open op een plekje waar je het niet verwacht.Mag ik jou en je familie heel veel liefde, gezondheid en geluk wensen in deze donkere dagen voor Kerst, erna en voor het nieuwe jaar. Dat God en de engelen jouw weg zullen verlichten tot een mooi helder pad waar je vleugels door krijgt. Veel liefs, Maus----- Original Message -----


From: To: 'Maus Sturmer' Sent: Wednesday, December 09, 2009 8:12 AM Subject: RE: Kerstwens en kerstgedicht 2009

Hallo Maus

Je kent mij niet ,maar ik heb al wel een paar keer je site bezocht heel mooi,en je vind er rust. En dat is wat ik nu nodig heb want ik verkeer in een moeilijke situatie (Liefde)en heb al zo veel moeten verwerken god is mijn getuige;weet niet wat te doen, Ik weet het wel mijn hard volgen maar heb zo twijfel. Heb al tal van kaarsjes en wensen gedaan aan de engelen en aan de heer. Bij het lezen van je Kerstgedicht voelde ik iets door mijn lichaam gaan ik was getroffen door de woorden zo mooi en waar. Bedankt dat je dit met mij wil delen. Ik wens je dan ook Prettige Feestdagen samen met je Fam en vrienden. P.Twijfel eens niet aan de weg die wij mogen gaan, maar vraag of jou de goede weg wordt gewezen. Geloof me zodra je twijfel loslaat, verdwijnt de angst. Blijf geloven in jezelf en in je gevoel. Dan komt alles goed, omdat je dan ook in God gelooft.

Met lieve groet en veel kracht en wijsheid,

Maus


----- Original Message -----

From: To: 'Maus Sturmer' Sent: Wednesday, December 09, 2009 8:37 AM

Subject: FW: Kerstwens en kerstgedicht 2009

Lieve Maus

Bedankt dat je me wijze raad geeft. Ik weet dat dit mijn weg is,want het blijft zich aanhouden. En het zal geschieden zoals God het wil. Ik werk eraan geloof me maar het is moeilijk. Ik bid ook heel veel en vraag de Engelen de nodige hulp. Hartelijk dank P.Dat de tien richtlijnen van God van Neale Donald Walsch zijn wist ik niet, wordt dus gelijk erbij geplaatst, mits u daar heel zeker van bent. Ik krijg niet altijd informatie door met een naam.

Dat ik info van anderen onder mijn naam zet moet ik ten strengste weerleggen. Teksten met copyright zijn wel door mij zelf geschreven. Foto's met mijn naam er op zijn door mijzelf gemaakt. Op plaatjes staat nooit mijn naam, komen van internet, en net als bij ieder ander, als daar een naam op staat haal ik die beslist niet weg.

Ik zou dat zelf ook niet op prijs stellen.

Dus als u mij van iets beschuldigt zet er dan bij waar het om gaat net als bij dat van mijnheer Walsh.

Maus Sturmer


----- Original Message -----

From: Els Bernards

To: maus-sturmer@home.nl

Sent: Wednesday, December 09, 2009 3:11 AM

Subject: zou wat eerlijker zijn.........komt niet spiritueel over ben ik bangvoor
ha kreeg je mailtje en ging daarom even naar je site's kijken.

Wa ik jammer vind is dat je dingen op je site hebt staan zonder daaronder neer te tikken van wie ze werkelijk zijn.............. Wat ik zie via google dat ze niet van u zijn. Toch zet u het copyright teken en u naam op uw site. dat vind ik jammer. Wat ik weet dat de tien richtlijnen van god eigenlijk van Neale Donald Walsch zijn, maar dat staat er niet onder..............

Gr Els

Dat de tien richtlijnen van God van Neale Donald Walsch zijn wist ik niet, wordt dus gelijk erbij geplaatst, mits u daar heel zeker van bent. Ik krijg niet altijd informatie door met een naam.

Dat ik info van anderen onder mijn naam zet moet ik ten strengste weerleggen. Teksten met copyright zijn wel door mij zelf geschreven. Foto's met mijn naam er op zijn door mijzelf gemaakt. Op plaatjes staat nooit mijn naam, komen van internet, en net als bij ieder ander, als daar een naam op staat haal ik die beslist niet weg. Ik zou dat zelf ook niet op prijs stellen.

Dus als u mij van iets beschuldigt zet er dan bij waar het om gaat net als bij dat van mijnheer Walsh. Maus Sturmer----- Original Message -----


From: J.byzantijn@live.nl

To: maus-sturmer@home.nl

Sent: Monday, November 23, 2009 11:08 AM

Subject: {Spam?} Helderziendheid:


Beste mevrouw,

Ik heb u site gezien ziet er erg verzorgd uit, ik begrijp alleen niet dat medium gebeuren.

In de bijbel wordt dit toch af gewezen en nu lees ik over "God" dit geeft mij het gevoel als of u een vrijbrief heeft dit werk wel te mogen doen.

Ik zelf ben pas geleden door een priester vrijgemaakt van reiki dit omdat het alleen maar om geld gaat , en iedereen wijd iedereen maar in. Persoonlijk geloof ik wel dat er mensen zijn met "gave" maar deze lopen er vaak niet mee te koop. Ik ben er van overtuig dat u dit werk met overtuiging doet, maar vraag mij af waarom je dit doet? Waarom gaan de mensen niet meer naar de kerk en bidden naar onze "Lieve Heer "en Maria. Hij is onze grote heelmeester. Zelf heb ik ontdekt dat ik geestelijk voedsel nodig heb dus luister ik sinds een paar maanden naar radio "Maria " dit is te beluisteren op AM 675.

Ik krijg hierdoor inspiratie als ik mijn Iconen bezig ben. Hopelijk heb ik je niet gekwetst met mijn mening. Met vriendelijke groet, J. Wernert

U heeft mij niet gekwetst, ieder mens heeft recht op zijn/haar eigen mening.Met vriendelijke groet,
Maus Sturmer---------------------------------------
Van: Anja Datum: 2009-11-08 14:55:26 via Hyves
---------------------------------------
vreemd

Hallo, ik was op de site God ik vraag u en wilde een berichtje plaatsen toen mijn pc op hol sloeg en 50 keer opnieuw de site God ik vraag u opende! Ik kon ze ook niet sluiten! Het lijkt wel op een teken! Ik zit op het moment heel erg met mezelf in de knoop en weet niet welke kant ik op moet. Heeft het openen van al die sites van God ik vraag u misschien iets te betekenen?? Groetjes, Anja

Goedemorgen Anja

Dit heb ik nooit eerder gehoord, maar ik sta nergens meer van te kijken. Misschien heb je er te weinig vertrouwen in dat komt wat je vraagt???
Vertrouwen in en op God en zijn engelen houdt in dat je ook alles in zijn handen mag leggen en dat het in orde komt, mits het goed is voor jou. Soms willen wij dingen, die helemaal niet goed blijken te zijn achteraf. Wij hebben de keuzes om onszelf of God te vertrouwen in wat goed voor ons is en omdat wij mens zijn, denken we alles zelf te weten. Neem jezelf dus niets kwalijk.
Veel succes en wijsheid Anja, beslis wat jij denkt dat goed voor jou is.
Maus----- Original Message -----
From: marcel

To: Maus Sturmer

Sent: Tuesday, November 03, 2009 8:49 AM

Subject: geen

Hi

Misschien mag ik dit niet doen,maar wil het gewoon ff kwijt. Het is raar maar van alles wat ik vraag of wens gebeurd het tegenover gestelde. Ik weet dat ik misschien wat ongeduldig ben,maar in dit geval zeker niet. Ik krijg zo het gevoel dat het mijn tijd is,en ik het gewoon accepteer. Mijn hele leven knok ik al,maar op een of andere manier heb ik de kracht niet meer.

Al is alles een les in het leven toch heb ik nu zwaar het idee dat het zinloos is geweest want het brengt mij nu voor de keus. en de keus die ik al aanvaard heb zonder het te beseffen.

Ergens zoek ik toch een lichtpunt anders schrijf ik niet van mij af.

Bedankt voor het lezen. mvg, Marcel


Dag Marcel

Helaas moest je even wachten op antwoord. Ook hier gebeuren weleens dingen waardoor andere zaken moeten wijken.

Ik wilde toch even ingaan op jouw vraag waarom het tegengestelde gebeurd van wat je vraagt. Nu heb ik heus niet overal een antwoord op, maar een feit is wel dat we soms dingen vragen, maar er tegelijkertijd niet in geloven, of er aan twijfelen.

Op dat moment heeft jouw verzoek geen waarde meer, omdat je zelf twijfelt of het wel zal gebeuren.

Ik kan je maar een ding aanraden, geloof meer in jezelf en in de kracht van God.

Laat los wat verdriet doet, hoe moeilijk het ook is. Geef vertrouwen aan God dat hij je datgene brengt wat nodig is.Ik zal een voorbeeld geven. Ik bezit geen auto meer, maar vorige week vroeg ik God of het mogelijk was dat ik toch een oud autootje kon krijgen voor de winter. Ik gaf het over en dacht er zelfs niet meer over na.

Nog geen drie dagen later vertelde mijn dochter mij dat als ik haar auto van de winter wil lenen ik hem mag ophalen om te gebruiken. Zij heeft hem zelf maar af en toe nodig. Begrijp je wat ik bedoel?Misschien is het goed om eens het boek te lezen: "De uitnodiging", van W, Paul Young.

Misschien begrijp je alles dan beter hoe het werkt.

Geloof me, het is niet gemakkelijk, heeft wel alles met vertrouwen te maken.Ik wens je veel kracht, vertrouwen en liefde toe,

Maus Sturmer
----- Original Message -----

From: Greet Narsingh

To: 'Maus Sturmer'

Sent: Monday, October 05, 2009 1:23 AM

Subject: RE: Gastenboek


Hallo Maus, Ik heb eigenlijk heel veel vragen maar heel weinig tijd. Jaren geleden begon ik overledenen te horen maar op den duur begon ik bijna in die wereld te zitten,te lang om uit te leggen,en het schrok me een beetje af. Ook verteld mijn schoonma en anderen nog dat het niet goed is om met overledenen praten want dat de bijbel zegt dat dat niet goed en je slechts alleen met de Heilige geest kontakt mag zoeken. Ben hier nog altijd niet aan uit geraakt of het wel of niet mag nu. Ik hoor ook andere dingen niet van overledenen ben ik overtuigd. Ik ken niemand anders die zulke dingen heeft,en zou graag ervaringen horen,hoe de weg van hen gegaan is en beginnen ontwikkelen is en zo. Greet. U kunt reageren op de brief van Greet via: help@savechildrennow.org

30-09-2009 onderstaande brief ontvangen in gastenboek Hallo Maus,
Heb paar dagen geleden je site ontdekt!Ik geloof erin dat ik geleid ben naar jouw site en geloof erin dat het zal helpen voor mijn kinderen. AUB bid voor ons,we hebben het hard nodig,voor beide mijn kinderen dochtertje 5jaar en zoontje 15 maanden. Als we met meerdere bidden voor hetzelfde doel zeggen ze dat het werkt. Zo aub help en bid voor ons. Ik ben ook de starter van deze site,maar kan voorlopig niet veel doen door al de gezondheidsproblemen thuis. Dank je wel!
http://savechildrennow.org/ help@savechildrennow.org

Goedemorgen Greet
Hartelijk bedankt voor het bezoeken van mijn site en voor je boodschap in mijn gastenboek. Heb al een gebed naar boven gestuurd. Het loslaten en overgeven van jouw problemen zul je zelf moeten doen. Laat je angst los en vertrouw er op dat jouw weg door het Universum wordt geëffend. Ook de engelen kunnen je hierin tot grote steun zijn.

Het is jammer dat niet helemaal duidelijk wordt of ik nu hebt gestemd of niet op jouw site. Ik heb drie keer op 'vote here' geklikt, maar krijg geen bevestiging hiervan. Dus of het heeft geholpen weet ik niet. Zal jouw boodschap ook in mijn brievenrubriek zetten met je website erbij. Helpt altijd als meer mensen het lezen en meebidden. Mocht je hier bezwaren tegen hebben, dan haal ik deze direct weer weg. Maak je site beslist af, het ziet er mooi en verzorgd uit. Veel liefs en succes met alles wat je onderneemt, Maus.


----- Original Message -----

From:

To: 'Maus Sturmer'

Sent: Saturday, October 03, 2009 3:24 AM

Subject: RE: Gastenboek


Goedemorgen Maus, Ik woon in Canada en het zal dus erg moeilijk zijn om ooit naar je praktijk te komen. Wie weet misschien ooit… Ik heb veel dingen zelf opgevangen van mijn moeder nadat ze stierf,gesprekken gehad,maar nu is het stil,hoor haar heel weinig. Ik heb niet zoveel ervaring hierin als jou,maar toen ik haar hoorde was wel duidelijk haar,en heb veel op geschreven voor mijn vader. Nu is het stil..Soms was het zo sterk dat zij mijn mond bewoog en ik moest spreken,het bulderde eruit, amai wat een ervaring 'k wou dat ik het kon begrijpen hoe dit in zijn werk gaat,hoe zij dat doet. Zoveel vragen… Bedankt Maus, Greet.

Het is niet belangrijk Greet om te weten hoe het gebeurd, dat weet zelfs ik niet. Wel belangrijk is dat je alle vragen mag stellen. Het antwoord komt dan spontaan naar binnen, nog voor je het beseft. Als je het verder ontwikkeld kun je er zelfs in de toekomst anderen mee helpen, mits je daar behoefte aan hebt. Twijfel niet aan jezelf, dat is het allerbelangrijkste.

Wil je in dit geval toch ooit een consult, dan kun je altijd nog geld overmaken en een foto opsturen van jou en je moeder, waar ieder van jullie alleen op staat. We spreken dan een tijd af, wanneer jij me belt en dan houden we een telefonisch consult. Maar wat ik uit je brief begrijp is dat eigenlijk niet noodzakelijk. Je bent zelf sterk genoeg om te ontvangen. Veel succes en groetjes. Maus
----- Original Message -----

From:

To: maus-sturmer@home.nl

Sent: Monday, August 24, 2009 7:47 PM

Subject: Info Medium


Hallo mevrouw,

Net als zoveel andere mensen kent u mij niet maar mail ik u toch om u te zeggen wat een prachtige site u heeft. Ik heb een groot aantal brieven gelezen en de kaarsjes bekeken. Toen zag ik een tab staan met wonderen. Dat wekte zeker ook mijn nieuwsgierigheid dus nam ik daar even een kijkje. Helaas er viel daar weinig te beleven. Is dit gedeelte nog onder constructie of moet ik hieruit de conclusie trekken dat wonderen niet bestaan. Dat vind ik jammer want dat is hetgeen wat ik zo heel erg nodig heb. Een wonder! Nou ja toch bedankt voor uw mooie site. Een vriendelijke groet van Linda H.

P.S. U zou me blij maken met een mailtje terug.

Dag LindaBedankt voor het bezoeken van mijn site.

Wat de wonderen betreft: wat voor de één een wonder is, betekent voor de ander niets.

Wonderen moet je kunnen en willen zien, zitten soms in hele kleine dagelijkse dingen, die we vaak niet eens meer opmerken. Soms gebeuren en grotere dingen, maar ook dan ervaart niet iedereen het als een wonder.
En wie weet ervaar jij dan ook vandaag of morgen zo'n groot of klein wonder. Ik hoop het voor je.


Met vriendelijke groet en fijne avond,
Maus SturmerType: Privé berichten

2009-07-11 11:57:16


Edith


Titel: blij

Aan:

maussturmer
Hoi Maus!

Leuk dat je ook op hyves bent. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Sinds ik bij jou geweest ben in november vorige jaar is alles in sneltreinvaart gegaan. Ben in december weer teruggegaan vanuit Limburg naar het westen en ben nog nooit zo gelukkig geweest. Ik heb heel veel aan het gesprek met jou gehad (ik kwam bij je om contact met Robert te krijgen, mijn vriend die het jaar ervoor overleden was, ook vertelde je me dat ik zelf ook paranormale gaven had). Misschien dat je me nog voor de geest kunt halen. Maar je zal wel zo veel mensen zien en spreken dat dat moeilijk is. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik je destijds gevonden heb en bij je ben geweest.

Liefs Edith
Hallo Edith

Leuk van je te horen. Ben blij dat het goed met je gaat en je zo gelukkig bent. Jij vind je weg wel. Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen en laat alles maar gewoon over je heen komen wat het paranormale betreft. Ga het niet zoeken, dat werkt averechts. Het zoekt jou wel op.

Veel liefs en succes in je nieuwe leven,
Maus
----------------------------------------
Van: Edith
Datum: 2009-07-11 11:57:16
----------------------------------------
----- Original Message -----

From:

To: maus-sturmer@home.nl

Sent: Sunday, May 31, 2009 7:26 PM

Subject: Mijn kaarsje van zaterdag 16 mei 2009


Goedenavond mevrouw,
mijn kaarsje voor mijn vader, die ik op zaterdag 16 mei 2009 heb aangevraagd en geplaatst is op uw website heeft zijn licht gegeven en op wonderbaarlijke wijze na ruim 17 jaar het eerste fragiele contact met mijn kinderen doen herstellen. Graag doe ik u later mijn hele verhaal als deze gids van het licht mij weer bij mijn kinderen heeft gebracht en wij onze verhalen aan elkaar hebben gedaan hoe het zo is gelopen.
Voor nu vraag ik u vriendelijk om dit kaarsje van uw site te verwijderen of e
Etienne Nov 10 2015 12:00 PM
Hallo Maus, Wat een leuke website is het geworden.

Veel suc6
Dank je wel, fijne dag
 
1-8 van de 8