Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar zelfs de allopathische middelen die artsen voorschrijven laten het regelmatig afweten. De reden daarvoor is dezelfde als bij zoveel aandoeningen, en dat is dat er slechts wordt gedaan aan symptoombestrijding. Dat wil zeggen de zichtbare uitbraken van de aandoening worden bestreden met al dan niet effectieve middelen, maar zonder de oorzaak weg te nemen, is dat hetzelfde als dweilen met de kraan open, want het probleem keert steeds weer opnieuw terug.

Het is daarom van belang een middel te gebruiken dat niet alleen de huid reinigt, maar ook actief de (slechte)bacteriën te lijf gaat, en de ontsteking(en) die ze veroorzaken bestrijdt. De sterkste en meest effectieve bestrijder van infectie en ontstekingen die we kennen heet curcumine.

Curcumine is de werkzame stof in kurkuma en een bekende antioxidant die sterk genoeg is om in geconcentreerde vorm  zelfs kanker te remmen, en soms zelfs te stoppen. Wanneer kurkuma wordt gebruikt om dergelijke problemen te lijf te gaan moet er wel heel erg veel van worden geconsumeerd om een dosis curcumine binnen te krijgen die daadwerkelijk iets kan doen, dat is niet werkbaar en dus is het belangrijk een extract te gebruiken, en er is geen effectiever extract dan  curcumine water omdat, doordat de curcumine al is opgelost in het gezuiverde (bron) water deze voor de volle 100 procent opneembaar is door je lichaam.

Met bovenstaande in gedachten ontwikkelde Kenwell Nature een waterbasis huid gel, klaar om te worden toegepast op de getroffen gebieden bij huidaandoeningen.  100 ml Kenwell Nature Curcumin Huidgel, bevat 2 gram zuivere curcumine en is daardoor in staat om naast de uitbraak ook de ontstekingen, vrije radicalen en bacteriën aan te pakken die verantwoordelijk zijn voor de uitbraak in de eerste plaats en dat op een geheel natuurlijke basis.

Gebruik:

Het gebruik ervan is even simpel als doeltreffend. Gewoon de getroffen gebieden dun insmeren met de huidgel, laten zitten voor 30 tot 45 minuten en dan afspoelen en droog deppen met een schone handdoek.

Voor wie de Kenwell Nature Huidgel wil uitproberen,  klik hier, en voor wie wil weten wat je allemaal nog meer kunt doen met Curcumine water, hebben we  hier nog een artikel over hoe curcumine water jou van je migraine afhelpt en  hier nog een artikel over hoe je kan afrekenen met neusholte aandoenningen middels een curcumine neusspray

Meer informatie over curcumine, kurkuma en de toepassingen  vind je hier.

Bron onbekend