Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Ik ben de Familie-Engel. Er is een gelukkige verandering of uitbreiding van je gezin op komst.

Serephina

Je droomwensen over je gezin zijn verhoord en ik ben naar je toegekomen om over je te waken en al je vragen te beantwoorden. Er gaat een heel gelukkige verandering plaatsvinden in je gezin. Je gaat op dit moment door een periode van het vinden van een nieuw evenwicht heen om je op deze verandering voor te bereiden. Dat kan een beetje chaotisch en ongeorganiseerd lijken, wees er van verzekerd dat dit gewoon een onderdeel is van het 'nestje bouwen'.

Ik zal je door deze periode heen leiden en je helpen met allerlei ongemakjes die zullen komen. Elke vraag om uitleg mondt uit in een openhartig gesprek en deze waarheid is heel verhelderend. Het zal je helpen om op een heel diep niveau inzicht te krijgen in je eigen gevoelens en de prioriteiten die je moet stellen. Bovendien kun je dit dan op een integere wijze met anderen delen. En als vervolgens alle opschudding eenmaal zijn dienst bewezen heeft, zal de storm gaan liggen en de lucht opklaren. Deze gelukkige verandering of uitbreiding van je gezin is 'van bovenaf' geregeld. Draag al je zorgen op aan het Universum en laat de Engelen dienen als je spirituele familie die je zal helpen en over je zal waken. Wij houden heel veel van je!