Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Als je gehoor geeft aan de innerlijke leiding van je hart en deze respecteert zul je nu succes hebben.

Rochelle

Je wordt volledig gesteund door het Universum en we hebben je vragen om financiële hulp gehoord. Wees er van verzekerd dat wij geld zien als het symbool van overvloed. De aardse negatieve gedachten die geld omringen komt alleen maar voort uit het menselijk brein. In het Universum zien wij geld als een energie van ruilhandel. Wij weten dat je materiële behoeften hebt. Als een liefhebbende ouder wil ik dat je het goed hebt, veilig bent en gelukkig. Dat is een van de redenen waarom ik jouw Beschermengel ben.

Je financiën waren in het verleden niet om over naar huis te schrijven omdat er schuld en andere negatieve emoties en overtuigingen omheen hingen. Ik heb je geholpen om jezelf te helen en je hebt heel wat negatieve associaties omtrent geld losgelaten. Weet dat ik er ben om je te helpen zodat jij weer andere mensen kunt helpen. Hoe meer je mij toestaat om je te geven, des te meer zul je in staat zijn aan andere mensen te geven. In de nabije toekomst kun jij alles wat je nodig hebt manifesteren. Maar in de tussentijd zal ik je helpen door mijn bijdragen uit het Universum.