Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Het is nu de tijd om te leren, te studeren en informatie te verzamelen. Studeer met plezier want in de toekomst zal jouw kennis samengaan met het werk dat je doet.

Patience

Hoewel je misschien heel graag met een nieuw project wilt beginnen is het nu nog niet de juiste tijd. Je moet nog wat meer informatie verzamelen door studie, lezen, mediteren, channelen, cursussen volgen, deskundigen raadplegen en dergelijke. Voor het hele leven geldt: eerst zaaien en dan oogsten.

Het zou nu te vroeg voor je zijn om te beslissen hoe je de nieuwe informatie die je hebt verkregen moet gebruiken. Je hebt desondanks waarschijnlijk wel een aantal ideeën, dus kan het heel wijs zijn om ze op te schrijven om ze in de toekomst te kunnen gebruiken. Snel genoeg zul je tot actie opgeroepen worden om je kennis op een bruikbare manier toe te passen. Als dat gebeurt zul je het nog heel druk krijgen en hard moeten werken. Dus geniet nu van dit moment en neem je rust. Sta jezelf toe om een leeg vat te zijn waarin het Universum haar inhoud van de bibliotheek van wijsheid kan laten stromen. Jouw unieke talenten vermengen zich met deze wijsheid en vormen een synthese voor een nieuwe en belangrijke manier om vrede op aarde te brengen.