Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Gefeliciteerd! Je droomwens is aan het uitkomen. Blijf er op een goede manier aan werken!

Omega

Van harte gefeliciteerd! Je hebt er voor gekozen om je innerlijke leiding te volgen en het Universum is in overeenstemming met jouw beslissing. Als je naar de boodschappen van je hart luistert, bevind je je in een natuurlijke synchroniciteit met het getij van je levensmissie. Ga er op een ontspannen manier en vol vertrouwen mee om en ga er heel gelukkig en dankbaar mee door.

Als er onderweg bepaalde problemen opdoemen, moet je even stoppen en tot jezelf komen. Als er problemen zijn betekent het dat je tijdelijk niet synchroon loopt met het ritme van het Universum. Je hoeft het niet te onderzoeken of je er voor te schamen als dit gebeurt. Ga gewoon even mediteren, haal diep adem en wacht tot je je sterk genoeg voelt voor je volgende stap. Je overwinning in deze situatie is onafwendbaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat, als er zich af en toe een probleem voordoet, dit je droomwens niet in de weg hoeft te staan. Wat er ook gebeurt is voorbestemd om te gebeuren en wanéér het gebeurt is dat op de juiste tijd. Laat je twijfels in het Universum verdwijnen en wees er van verzekerd dat alle geluk van de wereld je toelacht.