Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Je bent in verwarring en besluiteloos omdat je niet genoeg informatie hebt gekregen. Ga op onderzoek uit of raadpleeg een deskundige voordat je een beslissing neemt.

Merlina

Je hebt het gevoel of je als een kat om de hete brij heen draait, je kunt niet kiezen uit de verschillende mogelijkheden. Deze besluiteloosheid is heel vermoeiend voor je, lieverd! De reden van je verwarring is dat je niet genoeg informatie hebt om een goed gefundeerde beslissing te nemen. Wat je ook kiest op dit moment, het is één pot nat voor jou, maar als je eenmaal op onderzoek bent uitgegaan wordt het duidelijk welke beslissing je moet nemen.

Vraag om te beginnen het Universum en de Engelen om in je dromen te verschijnen en je de informatie te geven die je nodig hebt. Vraag dan aan je eigen gevoel om innerlijke leiding. Dit betekent dat je jezelf een beeld vormt van hoe het voelt om deze beslissing te nemen. Stel je dan voor hoe het voelt als je voor de andere optie kiest. Ga diep bij jezelf te rade en let op de reacties van je lichaam als je de verschillende opties uitprobeert. Als je buik of je kaken gespannen aanvoelen is dat het teken dat iets niet juist is. Als het je warm om het hart wordt is dat het teken dat je op de juiste weg bent. Voordat je de uiteindelijke beslissing neemt is het goed om een paar wijze vrienden of leraren om raad te vragen, zodat hun ervaring en intuïtie een gids voor je kunnen zijn.