Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Nu je de Engelen om hulp hebt gevraagd is het de bedoeling dat je er voor open staat om innerlijke leiding en ondersteuning te ontvangen. Je verdient het om hulp van boven te krijgen!

Fiona

Ik ben zo blij dat je om hulp gevraagd hebt aan het Universum en de Engelen. Ik ben hier om je te vragen open te staan voor onze hulp. Soms zie ik je ploeteren met bepaalde situaties die heel makkelijk opgelost kunnen worden als je mijn hulp zou aanvaarden. Ik wacht op een seintje van jou - een wens, een gedachte of gewoon: Help! - zodat ik mij met de oplossing er van kan bezighouden.

Nu heb je mij om hulp gevraagd en ik ben heel blij dat ik je kan helpen. Ik vraag van jou alleen maar om mij toe te staan dat ik je help. Het is namelijk zo dat je mij in andere situaties er van weerhouden hebt om je te helpen. Je geloofde dat je mijn hulp niet 'verdiende' of dat het maken van noodzakelijke veranderingen in je leven te bedreigend was. Onthoud dat ik er ben om je geest te verlichten. Ik heb jou nodig om vertrouwen te hebben in mijn leiding.

Houd de sterke en herhalende indrukken in de gaten die je krijgt door je gedachten, gevoelens en inzichten. Dit zijn echte boodschappen uit het Universum - via mij, aan jou. We laten je op geen enkele wijze vallen. Je wordt volledig ondersteund door het Universum als je je innerlijke leiding volgt.