Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Ik ben de Engel van het Huwelijk en op dit moment ben ik je behulpzaam.

Daniël

Je hebt het Universum om hulp gevraagd op het gebied van het huwelijk en nu ben ik er om je te ondersteunen. Ik ben hier om je te helpen om een gelukkig huwelijk te krijgen. Het Universum en ik zullen je wens onmiddellijk in vervulling laten gaan. Het eerste waarmee ik je help is om je oude wonden te helen die verband houden met het huwelijk. Op rustige momenten vraag ik je om alle oude pijn die verband houdt met je ouders los te laten. Ik vraag je om alle negatieve gevoelens uit te ademen die je hebt over het huwelijk en die uit ervaringen in je jeugd stammen.

Vervolgens leg ik mijn hand op je hart en ik vraag je om diep in en uit te ademen. Nu vraag ik je of je bereid bent om je oude pijn of boosheid los te laten ten opzichte van je eerste liefde. Als deze negatieve gevoelens uit je hart verdwenen zijn vraag ik je daarna om de oude pijn ten opzichte van al je vroegere liefdes los te laten. Sta mij toe om je hart schoon te maken van oud zeer, zodat je op dit moment van een gelukkig huwelijk kunt genieten. We moeten het verleden loslaten om te vermijden dat we weer dezelfde pijnlijke ervaringen doormaken. Ik ben er om je hart te helpen bevrijden zodat het volledig lief kan hebben... binnen een hemels huwelijk.