Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Er is een nieuwe romance op komst met een nieuwkomer of door een hernieuwde hartstocht binnen je huidige relatie. Sta er voor open om liefde te geven en te ontvangen.

Chantal

Je verlangt al een poosje naar meer romantiek en passie en nu is je gebed verhoord. Ik ben de Engel van de Romantiek en ik zal je behulpzaam zijn. Er is een nieuwe liefde onderweg naar jou en je kunt de deur naar deze romance ontsluiten door je hartchakra te openen. Hoe meer je de nieuwe liefde met open armen ontvangt, des te meer romantiek er op je weg komt. Dit betekent ook dat je je eigen romantische gevoelens naar je partner moet tonen. Wees eerlijk en open over je gevoelens en je intenties. Ga er speels mee om (net als wij Engelen doen!). En wees openlijk liefdevol naar je partner om de liefde die naar jou terugstroomt te stimuleren.

Ik zal je steeds leiding geven op je pad en dat kunnen acties zijn die helemaal niet in relatie lijken te staan met romantische liefde. Dus nu weet je dat ik het ben die je stimuleert naar de sportschool of een cursus te gaan om bijvoorbeeld een nieuwe vriend(in) te ontmoeten. Je kunt dit opmerken doordat ik een heel sterk gevoel in je hart creëer en het vervolgens omring met warmte alsof ik je een dikke knuffel geef. Hoe meer je mijn leiding volgt, des te sneller zul je in een romance verzeild raken.