Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Nieuwe psychische en spirituele ervaringen veranderen je kijk op de wereld en op jezelf. Laat je spirituele gaven tot bloei komen door studie, gebed en meditatie.

Ariëlle

Het is geen verbeelding. Jij bent echt paranormaal begaafd en je staat echt in contact met de spirituele wereld. Je krijgt deze mystieke ervaringen omdat je er geestelijk steeds meer voor open staat en omdat je de Engelen gevraagd hebt naar het doel van jouw leven. Ikzelf maak deel uit van een grote groep Engelen die zijn aangewezen om degenen bij te staan die spirituele gaven hebben. We zullen ook aardse helpers op je weg sturen, in de vorm van spirituele leraren, boeken en cursussen, zodat je je spirituele vermogens verder kunt ontwikkelen.

Je hoeft geen angst te hebben voor je gaven. Ofschoon je als kind of in je vorige leven misschien geplaagd of gestraft werd omdat je paranormaal begaafd was, kunnen wij je helpen om over je mogelijke angst voor het paranormale of de geestelijke wereld heen te komen. Vraag maar om hulp en die zal je gegeven worden.

De aarde heeft op dit moment ook jouw hulp nodig. Wij vragen je om regelmatig de Goddelijke liefde en het Licht in jezelf naar degenen die daar het meeste behoefte aan hebben te zenden. Je kunt dit doen door eenvoudigweg de intentie te hebben om stralen liefdevolle energie naar elke plaats, plant, dier, mens of situatie te sturen en het is al gebeurd. Wij zijn je heel dankbaar dat je een aardse hulp van de Engelen bent.