Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

  VERLEDEN

Voel je gelukkig met je lichaam en je geest. Je blijft zitten in een oud verdriet waaraan je niets meer kunt veranderen. Zoek iets nieuws en probeer het verleden te verpakken. Geef het een plaatsje in je hart. Je zult er altijd mee worden geconfronteerd, maar kun jij je voorstellen dat je niet steeds opnieuw de pijn hoeft te voelen?

Het universum laat je zien dat je mag proberen weer te genieten van het leven. Dit kan alleen als jij dit toestaat. Probeer weer te genieten van kleine dingen. Voel het weer sprankelen in je hart. Dit verdriet hoort bij jou. Je mag ervan leren. Je weet in ieder geval wat je niet meer wilt. Niemand oordeelt over jou zolang jij niet meer over jezelf oordeelt.

Meditatie

Ga met je aandacht naar je stuit en hul je in de kleur rood. Probeer het verdriet naar boven te halen. Zeg tegen dit verdriet, hoe vaak het maar nodig is, dat je hieronder hebt geleden, maar dat het tijd is om verder te gaan. Zeg het hardop in je meditatie. Voel hoe je tegelijkertijd sterker wordt in jouw individuele basis. Er wordt ook voor jou gezorgd, maar sta het wel toe.