Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Pensioenvragen

 

Mag mijn ex stoppen met pensioen overmaken?

Mijn ex-man heeft aangekondigd dat hij wil stoppen met het overmaken van een deel van zijn pensioen naar mij. Mag dat zomaar?

  • Nee. De regel is dat u recht hebt op de helft van het pensioen dat tijdens het huwelijk is opgebouwd. Dat loopt door totdat uw ex komt te overlijden. Mogelijk ontvangt u dan een bijzonder nabestaandenpensioen. Het kan zijn dat er bij de echtscheiding afwijkende afspraken zijn gemaakt. Als dat zo is, zijn die tijdens de echtscheidingsprocedure op papier gezet. Dat kunt u dus zelf nakijken.

Ik woon samen. Heb ik recht op partner­pensioen?

Heb ik als samenwoner recht op een partnerpensioen als mijn ­partner komt te overlijden?

  • Dat ligt eraan. De regels verschillen per pensioenfonds. Hebt u een geregistreerd partnerschap, dan is er hoogstwaarschijnlijk recht op een partnerpensioen. Woont u samen en hebt u een samenlevingscontract met elkaar afgesloten, dan hebt u bij veel pensioenfondsen recht op een partnerpensioen. Is er geen samenlevingsovereenkomst, dan hebt u mogelijk geen recht. Bent u na de pensionering van uw partner gaan samenwonen, dan hebt u waarschijnlijk geen recht op een nabestaandenpensioen. Het beste kunt u bij het pensioenfonds informeren wat uw rechten zijn.