Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 Bijstand

 

Mag mijn zoon in de bijstand zijn auto houden?

Mijn zoon komt binnenkort hoogstwaarschijnlijk in de bijstand. Hij heeft een auto van een paar jaar oud. Mag hij die auto houden met een bijstandsuitkering?

  • Misschien. Bijstand is bedoeld voor mensen die zelf onvoldoende geld hebben om in hun levensonderhoud te voorzien. Dat betekent onder andere dat iemand met voldoende eigen vermogen niet in aanmerking komt voor bijstand. Voor een alleenstaande is het maximaal toegestaan vermogen €5900. Voor een gezamenlijke huishouding is dat het dubbele. Bij het berekenen van het vermogen telt de auto in principe mee. In sommige gemeenten wordt een auto die weinig waard is, niet meegeteld. Of alleen het deel dat boven een bepaald bedrag uitkomt, wordt meegeteld. Heeft uw zoon meer vermogen dan maximaal is toegestaan, dan moet hij interen op zijn vermogen en/of zijn auto verkopen voordat hij bijstand krijgt.