Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

Altijd moe? Deze karaktereigenschappen kunnen de oorzaak zijn

 

 

 

 

Ben jij vaak moe? Je bent niet de enige. Heel veel mensen voelen zich regelmatig moe en futloos. Lang niet altijd is vermoeidheid een gevolg van te weinig slapen. Ook van bepaalde karaktereigenschappen kun je je voortdurend moe voelen.

 

 

 

Je bent perfectionistisch

Niks mis mee denk je misschien, maar toch is het een eigenschap die je maar beter niet kunt hebben. Perfectionisten zijn meestal mensen die onzeker zijn. Het zijn piekeraars, ze kampen met hoofdpijn en slapeloze nachten. Door continu hoge eisen aan jezelf te stellen, daalt je energiepeil. Wees tevreden en gun jezelf rust. Leg de lat voor jezelf niet te hoog.

Je bent een binnenvetter

Praat jij niet makkelijk over je gevoelens en krop je alles op? Hierdoor kun je je goed moe gaan voelen. Probeer wat vaker je gevoelens te uiten, want het heeft effect op zowel je mentale als fysieke gezondheid. Praat met je partner, een goede vriend of desnoods met een therapeut.

 

Je werkt te hard

Er is niks mis met hard werken, maar het is ook belangrijk om na drukke periodes rust te nemen. Als je te weinig rust neemt en maar doorgaat, kan het soms te veel zijn en slaat de echte vermoeidheid toe. Spanningen en moeheid kunnen zelfs zo erg zijn dat je overspannen raakt. Een belangrijk kenmerk van overspannen zijn, is erge moeheid.

Je piekert te veel

Iedereen heeft wel eens een periode dat het tegen zit. Maar pieker je bij voorbaat al veel over wat er allemaal mis kan gaan in je leven? Bijvoorbeeld een ontslag in de toekomst? Of ben je altijd bang voor ongelukken? Hier kun je heel moe van worden en het is zonde van je energie. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar leer positief denken. Ga op  mindfulness, yoga of maak een wandeling en ontspan.

Je bent een sloddervos

Je hebt de uitdrukking 'een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd' vast wel vaker gehoord. Is jouw huis een chaos of je bureau op het werk een enorme rommel? Zo blijft het in je hoofd altijd onrustig en daar word je moe van. Je hebt er misschien niet meteen zin in, maar sla dus aan  het opruimen. Uiteindelijk zul je je er frisser en fitter door voelen.

Bron(nen):