Maus Sturmer houdt praktijk in Landgraaf met Helderziende waarnemingen - Contact met overledenen Aurahealing - sinds kort werkt zij ook als dierentolk - communiceren met dieren. Maus geeft consulten in de praktijk, per brief of mail. Mensen kunnen weer verder met hun leven als zij van hun geliefde overledenen een boodschap doorkrijgen. Maus maakt niet alleen contact met overledenen, maar heeft ook helderziende waarnemingen. Het gaat er niet zozeer om wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar dat ik u door mag geven hoe u uw leven nu kunt veranderen, om die mooie toekomst zelf te maken zoals u die u wilt hebben. Daar heeft u meer aan dan te weten hoe de toekomst gaat worden. U maakt namelijk uw eigen toekomst, zowel positief als negatief. Alles wat een helderziende over de toekomst verteld kunt u beinvloeden door toch een andere weg te kiezen en dan is de helderziende in uw ogen helemaal fout, of erger, een oplichter(ster). U heeft er veel meer aan dat u de goede weg weet om uw leven in het nu positief te draaien. Die keuze maakt u zelf. Wilt u dus de verre toekomst weten, kom dan niet naar mij. Wilt u een nieuwe weg horen naar een mooie toekomst en wilt u uw leven nu veranderen, ga dan naar "contact". Tot nu gebruikte Maus zelden haar opleiding Aurahealing, maar net als met handoplegging bij pijn en ziekte, is het nu tijd om hiermee naar buiten te treden. Maus heeft niet de pretentie dat zij ernstige ziekte kan laten verdwijnen, maar pijn verlichten is zeker een van de mogelijkheden. Contact leggen met overledenen is haar specialiteit. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen. Een consult per brief is mogelijk, (zie contact). Via deze website hoopt Maus u een kijkje te geven in wat een medium-helderziende-vertrouwenspersoon doet. Gooi mij niet weg, er kan een dag komen dat u mij nodig heeft, Dus....... sla mij op in uw favorieten

Menu

 

Weg met die slechte adem

Het blijkt dat maar liefst 1 op de 5 Nederlanders last heeft van een slechte adem. Bijna altijd is de oorzaak te vinden bij je tandvlees en/of je tong en dan specifiek door de bacteriën. Heel af en toe komt een slechte adem door hele andere aandoeningen, zoals door maag- of darmproblemen, diabetes of een ontsteking aan de holtes of luchtwegen. Maar de grote vraag is natuurlijk: wat kun je er aan doen?

Eerste klas verzorging voor je gebit
Het begint allemaal bij een goede mondverzorging, want vaak zorgen gaatjes en tandvleesontsteking voor een slechte adem. Deze kunnen ontstaan doordat bacteriën zich nestelen tussen de tanden en het tandvlees. Zorg dus dat je dit voorkomt door minimaal 2 keer per dag je tanden te poetsen, en 1 keer per dag te flossen. Maar laat ook je tandarts 2 keer per jaar je gebit controleren.

Poets je tong
In bepaalde landen is het de normaalste zaak van de wereld om niet alleen je tanden te poetsen maar ook je tong. Achter op je tong kan een witte/gele aanslag ontstaan, en die kan vies gaan ruiken wanneer deze in contact komt met de bacteriën in je mond. Dus neem direct je tong mee wanneer je je tanden aan het poetsen bent.

Drinken maar
Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het praten over een slechte adem, maar speeksel helpt tegen een slechte adem. De legio enzymen die er in speeksel huisvesten zorgen ervoor dat de niet functionele bacteriën worden gedood. Om voldoende speeksel te kunnen produceren moet je dagelijks voldoende water drinken zodat de speekselklieren gestimuleerd worden.

Daarnaast kun je ook, nadat je iets hebt gegeten, je mond even spoelen met water. Hierdoor verwijder je een deel van de etensrestjes, die na het eten, zijn achtergebleven.

Eet kruiden
Kruiden als peterselie, kardemom en venkelzaad staan er om bekend dat ze antibacteriële bestanddelen bevatten. Je kunt ze ook wel een natuurlijke mondverfrisser noemen. Door er op te kauwen worden de bacteriën gedood en verdwijnt je slechte adem. Een neveneffect is doordat je kauwt de aanmaak van speeksel wordt bevorderd waardoor de bacteriën, die de slechte adem veroorzaken, worden gedood. Twee vliegen in één klap.

Als je alles hebt geprobeerd en je blijft een slechte adem houden dan is het tijd om langs je huisarts te gaan.

Bronnen: Slechteadem.nl en Women’s Health